Печені яблука рекомендовані до вживання дієтологами та практично не мають обмежень та протипоказань, передають Патріоти України.
Сучасне життя диктує свої умови і на часі приготування швидких корисних низькокалорійних страв та десертів. Тому особливої популярності знову набули й печені яблука. Тим паче, що сьогодні не потрібно витрачати на їх приготування багато часу.
Сучасні технології та кухонне приладдя значно прискорюють та полегшують процес приготування страв. От і печені яблука можна приготувати за 7 хвилин.
Сам собою рецепт не новий. Начинку до них можна коригувати та підібрати на свій смак і вподобання. Яблука потрібно почистити, розрізати на половинки та начинити їх сиром.
Відмінно доповнить смакову палітру курага, родзинки, горіхи, кориця, ваніль та інші добавки. Щоб приготувати яблука з кисломолочним сиром і чорносливом, потрібно помити і висушити чорнослив, нарізати його шматочками і покласти в середину яблука. Потім накриваємо його кисломолочним сиром, посипаємо цукром та корицею або додаємо трохи меду.
Де запікати
А запікати яблука простіше у мікрохвильовій печі. Залежно від максимальної потужності на все піде 7-8 хвилин.
Користь печених яблук
Печені яблука можуть їсти діти та дорослі. Якщо включити їх у постійний раціон, можна вирішити проблеми зі здоров’ям і навіть використовувати як засіб профілактики багатьох захворювань.
За відсутності протипоказань та хронічних хвороб за один день доросла людина може з’їсти до 5 печених яблук. Пацієнтам із цукровим діабетом, гастритом, виразками та іншими захворюваннями потрібно обмежитися двома плодами.
Щоденна банка коли здається дрібницею, проте саме вона може стати поштовхом до серйозних проблем зі здоров’ям. Цей напій приховує у собі надлишок цукру, кофеїну та добавок, які впливають на організм набагато сильніше, ніж здається на перший погляд, пер...
Ранкові харчові звички безпосередньо впливають на обмін речовин, тиск і рівень цукру. Те, що ви їсте чи п’єте натщесерце, може стати як ліками, так і загрозою для здоров’я. Правильно підібрані продукти допомагають стабілізувати глікемію, покращують ела...