Печені яблука рекомендовані до вживання дієтологами та практично не мають обмежень та протипоказань, передають Патріоти України.
Сучасне життя диктує свої умови і на часі приготування швидких корисних низькокалорійних страв та десертів. Тому особливої популярності знову набули й печені яблука. Тим паче, що сьогодні не потрібно витрачати на їх приготування багато часу.
Сучасні технології та кухонне приладдя значно прискорюють та полегшують процес приготування страв. От і печені яблука можна приготувати за 7 хвилин.
Сам собою рецепт не новий. Начинку до них можна коригувати та підібрати на свій смак і вподобання. Яблука потрібно почистити, розрізати на половинки та начинити їх сиром.
Відмінно доповнить смакову палітру курага, родзинки, горіхи, кориця, ваніль та інші добавки. Щоб приготувати яблука з кисломолочним сиром і чорносливом, потрібно помити і висушити чорнослив, нарізати його шматочками і покласти в середину яблука. Потім накриваємо його кисломолочним сиром, посипаємо цукром та корицею або додаємо трохи меду.
Де запікати
А запікати яблука простіше у мікрохвильовій печі. Залежно від максимальної потужності на все піде 7-8 хвилин.
Користь печених яблук
Печені яблука можуть їсти діти та дорослі. Якщо включити їх у постійний раціон, можна вирішити проблеми зі здоров’ям і навіть використовувати як засіб профілактики багатьох захворювань.
За відсутності протипоказань та хронічних хвороб за один день доросла людина може з’їсти до 5 печених яблук. Пацієнтам із цукровим діабетом, гастритом, виразками та іншими захворюваннями потрібно обмежитися двома плодами.
Кавун - символ літа, що освіжає, втамовує спрагу й навіть покращує настрій. Проте обрати безпечний плід - справжнє мистецтво. І головне правило, про яке часто забувають: ніколи не купуйте кавун, розрізаний навпіл, передають Патріоти України. Нутриціол...
Наприкінці літа на ринках і в магазинах можна знайти безліч стиглих, соковитих фруктів прямо з саду. Саме зараз найкращий час їсти їх свіжими, а також готувати смачні заготовки на зиму. Проте іноді буває складно розрізнити подібні фрукти. Чи мають вони...