Смачні фаршировані пиріжки з картоплею на сковороді, подаємо з різними соусами і сметаною, зазначають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Для начинки:
Для приготування:
Процес приготування
Борошно змішати з сіллю, додаємо яйце і воду, вимішуємо тісто – маса повинна бути м’якою і піддатливою. Укладаємо в пакет і залишаємо на 15 хвилин.
Фарш заправляємо дрібно різаною цибулею, нарізаною зеленню, сіллю, перцем і різними спеціями. Тісто розгортаємо на робочій поверхні, присипаною борошном в великий пласт і розрізаємо його на 2 частини. Кожну змащуємо фаршем і скручуємо в рулет.
Кожен рулет розрізаємо на порційні шматочки.
Розігріваємо олію і обсмажуємо кубики цибулі і терту моркву, потім додаємо томатну пасту і воду, картоплю, нарізану скибочками.
Зверху викладаємо наші пиріжки, наливаємо воду і тушкуємо все на середньому вогні протягом 30 – 40 хвилин.
Це дуже ситна і універсальна страва, яку ви можете доповнювати і своїми продуктами, наприклад, грибами, сиром.
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...