Дуже смачно! Приголомшливий обід або вечеря на сковороді з простих продуктів

Смачні фаршировані пиріжки з картоплею на сковороді, подаємо з різними соусами і сметаною, зазначають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • вода – 200 мл;
  • борошно – 400 г;
  • сіль – дрібка;
  • яйця – 1 шт.

Для начинки:

  • фарш будь-який – 500 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • сіль, перець, спеції.

Для приготування:

  • цибуля і морква по 1 шт;
  • картопля – 3 шт;
  • томатна паста – 1 ст.л;
  • сіль, перець;
  • вода – 500 мл.

Процес приготування

Борошно змішати з сіллю, додаємо яйце і воду, вимішуємо тісто – маса повинна бути м’якою і піддатливою. Укладаємо в пакет і залишаємо на 15 хвилин.

Фарш заправляємо дрібно різаною цибулею, нарізаною зеленню, сіллю, перцем і різними спеціями. Тісто розгортаємо на робочій поверхні, присипаною борошном в великий пласт і розрізаємо його на 2 частини. Кожну змащуємо фаршем і скручуємо в рулет.

Кожен рулет розрізаємо на порційні шматочки.

Розігріваємо олію і обсмажуємо кубики цибулі і терту моркву, потім додаємо томатну пасту і воду, картоплю, нарізану скибочками.

Зверху викладаємо наші пиріжки, наливаємо воду і тушкуємо все на середньому вогні протягом 30 – 40 хвилин.

Це дуже ситна і універсальна страва, яку ви можете доповнювати і своїми продуктами, наприклад, грибами, сиром.

На замітку тим, хто на дієті: Які продукти містять найбільше білка

неділя, 8 червень 2025, 13:05

Ось список продуктів, які містять найбільше білка — як тваринного, так і рослинного походження. Вони підходять для нарощування м’язів, схуднення або просто здорового харчування, передають Патріоти України. . Хочеш — можу скласти добовий білковий раціо...

А ви це знали? Навіщо додавати молоко при варінні рису

неділя, 8 червень 2025, 12:07

З огляду на популярність рису як гарніру, варіння цієї каші є досить частою дією на кухні. При цьому господиням далеко не завжди вдається домогтися появи в страви потрібної консистенції. Іноді каша виходить не розсипчастою, а в’язкою та липкою, передаю...