Смачні фаршировані пиріжки з картоплею на сковороді, подаємо з різними соусами і сметаною, зазначають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Для начинки:
Для приготування:
Процес приготування
Борошно змішати з сіллю, додаємо яйце і воду, вимішуємо тісто – маса повинна бути м’якою і піддатливою. Укладаємо в пакет і залишаємо на 15 хвилин.
Фарш заправляємо дрібно різаною цибулею, нарізаною зеленню, сіллю, перцем і різними спеціями. Тісто розгортаємо на робочій поверхні, присипаною борошном в великий пласт і розрізаємо його на 2 частини. Кожну змащуємо фаршем і скручуємо в рулет.
Кожен рулет розрізаємо на порційні шматочки.
Розігріваємо олію і обсмажуємо кубики цибулі і терту моркву, потім додаємо томатну пасту і воду, картоплю, нарізану скибочками.
Зверху викладаємо наші пиріжки, наливаємо воду і тушкуємо все на середньому вогні протягом 30 – 40 хвилин.
Це дуже ситна і універсальна страва, яку ви можете доповнювати і своїми продуктами, наприклад, грибами, сиром.
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...