Смачні фаршировані пиріжки з картоплею на сковороді, подаємо з різними соусами і сметаною, зазначають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Для начинки:
Для приготування:
Процес приготування
Борошно змішати з сіллю, додаємо яйце і воду, вимішуємо тісто – маса повинна бути м’якою і піддатливою. Укладаємо в пакет і залишаємо на 15 хвилин.
Фарш заправляємо дрібно різаною цибулею, нарізаною зеленню, сіллю, перцем і різними спеціями. Тісто розгортаємо на робочій поверхні, присипаною борошном в великий пласт і розрізаємо його на 2 частини. Кожну змащуємо фаршем і скручуємо в рулет.
Кожен рулет розрізаємо на порційні шматочки.
Розігріваємо олію і обсмажуємо кубики цибулі і терту моркву, потім додаємо томатну пасту і воду, картоплю, нарізану скибочками.
Зверху викладаємо наші пиріжки, наливаємо воду і тушкуємо все на середньому вогні протягом 30 – 40 хвилин.
Це дуже ситна і універсальна страва, яку ви можете доповнювати і своїми продуктами, наприклад, грибами, сиром.
Якщо котлети не розвалилися на сковороді, вийшли цілісні, м’які, ніжні і соковиті, то можна з упевненістю говорити про кулінарний успіх. Справа в тому, що приготувати ідеальну м’ясну страву досить складно. У багатьох випадках страва втрачає цілісність ...
Кожна друга людина на Землі обирає саме чай замість кави. До речі, цей напій більш популярний а Англії, а не на батьківщині - у Китаї, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Саме в чорному чаї є багато корисних елементів, які позитивно впливаю...