Виходить дуже ніжно, ситно і смачно! Можна використовувати, як в якості гарніру, так і в якості основної страви. Биточки точно сподобаються вашій родині, зазначають Патріоти України.
Візьміть такі продукти:
З картоплі зріжте шкірку, помийте і зваріть в підсоленій воді. Коли картопля буде готова, вилийте воду і потовчіть до пюреобразного стану і нехай повністю охолоне. У цей час дрібненько натріть сир, а цибульку дрібно посічіть ножем.
В картоплю вбийте яйця, всипте борошно і вимішуйте, поки маса не стане однорідною. Після покладіть в картопляне тісто сир і зелену цибулю, перемішайте.
Руки змочіть водою і приступайте до формування биточків середнього розміру. Обваляйте їх у борошні або в сухарях для панірування і обсмажте на олії до золотистого відтінку на обох сторонах. Смачного!
Штрудель з лаваша – чудова випічка, яка готується на швидку руку. Такий штрудель виходить дуже смачним, хрустким, ароматним, його відмінно подати до вечірнього чаю або кави для своїх рідних. Спробуйте, це дуже смачно, передають Патріоти України. Для пр...
1. Курячі грудки відварити, остудити, нарізати на невеликі шматочки.2. Змішати яйця, сир, молоко, висівки.3. Додати в яєчно-молочну суміш зелень. Добре перемішати. Посолити, поперчити, додати спеції.4. Викласти масу у формочки для маффінів, відправити ...