Дуже смачно! Рецепт апетитних биточків з картоплі з сиром і зеленою цибулькою

Виходить дуже ніжно, ситно і смачно! Можна використовувати, як в якості гарніру, так і в якості основної страви. Биточки точно сподобаються вашій родині, зазначають Патріоти України.

Візьміть такі продукти:

  • Один кг картоплі;
  • 30 г твердого сиру;
  • Пучок середнього розміру зеленої цибулі;
  • Два курячих яйця;
  • Пів склянки борошна;
  • Сіль на ваш смак;
  • Олія.

Готуємо апетитні биточки з картоплі з сиром і зеленою цибулькою

З картоплі зріжте шкірку, помийте і зваріть в підсоленій воді. Коли картопля буде готова, вилийте воду і потовчіть до пюреобразного стану і нехай повністю охолоне. У цей час дрібненько натріть сир, а цибульку дрібно посічіть ножем.

В картоплю вбийте яйця, всипте борошно і вимішуйте, поки маса не стане однорідною. Після покладіть в картопляне тісто сир і зелену цибулю, перемішайте.

Руки змочіть водою і приступайте до формування биточків середнього розміру. Обваляйте їх у борошні або в сухарях для панірування і обсмажте на олії до золотистого відтінку на обох сторонах. Смачного!

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...

Секрет досвідчених господинь! Як активоване вугілля рятує від неприємного запаху з раковини

середа, 24 квітень 2024, 10:59

Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...