Виходить дуже ніжно, ситно і смачно! Можна використовувати, як в якості гарніру, так і в якості основної страви. Биточки точно сподобаються вашій родині, зазначають Патріоти України.
Візьміть такі продукти:
З картоплі зріжте шкірку, помийте і зваріть в підсоленій воді. Коли картопля буде готова, вилийте воду і потовчіть до пюреобразного стану і нехай повністю охолоне. У цей час дрібненько натріть сир, а цибульку дрібно посічіть ножем.
В картоплю вбийте яйця, всипте борошно і вимішуйте, поки маса не стане однорідною. Після покладіть в картопляне тісто сир і зелену цибулю, перемішайте.
Руки змочіть водою і приступайте до формування биточків середнього розміру. Обваляйте їх у борошні або в сухарях для панірування і обсмажте на олії до золотистого відтінку на обох сторонах. Смачного!
Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...
Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...