Дуже смачний і нескладний рецепт омлету з начинкою на сковороді. Навіть здається, що омлет посміхається, інформує Ukr.Media. Кількість інгредієнтів розрахована на сковороду 28 см, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. У глибоку миску розбийте підготовлені яйця, посоліть і додайте молока.
2. Злегка збийте віночком суміш.
3. На розігріту сковороду викладіть підготовлене вершкове масло і змастіть її.
4. Вилийте підготовлений омлет і накрийте кришкою, зменшуючи вогонь. Тепер швидко підготуйте начинку. Безумовно, можна починати з приготування начинки і лише потім приступати до приготування омлету.
5. У глибоку миску висипте натертий сир і зелень. Наріжте помідору і ковбасу кубиками, і так само викладіть у миску.
6. Заправте начинку сметаною і ретельно перемішайте. Якщо є бажання, сметану можна замінити майонезом.
7. Пропечений з одного боку омлет переверніть і викладіть на половину омлету підготовлену начинку. Другою половиною омлету накрийте начинку і закрийте сковорідку кришкою.
8. Продовжуйте готувати на маленькому вогні до тих пір, поки сир у начинці не розплавиться. Подавайте до столу гарячим.
Смачного!
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...
Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...