Дуже смачний і нескладний рецепт омлету з начинкою на сковороді. Навіть здається, що омлет посміхається, інформує Ukr.Media. Кількість інгредієнтів розрахована на сковороду 28 см, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. У глибоку миску розбийте підготовлені яйця, посоліть і додайте молока.
2. Злегка збийте віночком суміш.
3. На розігріту сковороду викладіть підготовлене вершкове масло і змастіть її.
4. Вилийте підготовлений омлет і накрийте кришкою, зменшуючи вогонь. Тепер швидко підготуйте начинку. Безумовно, можна починати з приготування начинки і лише потім приступати до приготування омлету.
5. У глибоку миску висипте натертий сир і зелень. Наріжте помідору і ковбасу кубиками, і так само викладіть у миску.
6. Заправте начинку сметаною і ретельно перемішайте. Якщо є бажання, сметану можна замінити майонезом.
7. Пропечений з одного боку омлет переверніть і викладіть на половину омлету підготовлену начинку. Другою половиною омлету накрийте начинку і закрийте сковорідку кришкою.
8. Продовжуйте готувати на маленькому вогні до тих пір, поки сир у начинці не розплавиться. Подавайте до столу гарячим.
Смачного!
Мойва - проста і доступна риба, яку часто обирають для швидкої вечері. Вона смачна, поживна та готується буквально за кілька хвилин. Проте під час смаження багатьох господинь зупиняє характерний запах, який може поширюватися на всю кухню. Уникнути цьог...
Вчені з’ясували, що надмірне споживання солі може підвищити артеріальний тиск та спричинити запалення мозку. Про це пише The Mirror, передають Патріоти України. Для дослідження, як сіль впливає на організм людей та тварин, вчені обрали щурів, оскільки ...