Дуже смачно! Рецепт смаженого омлета з ситною начинкою

Дуже смачний і нескладний рецепт омлету з начинкою на сковороді. Навіть здається, що омлет посміхається, інформує Ukr.Media. Кількість інгредієнтів розрахована на сковороду 28 см, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 3 яйця
  • 1 помідора
  • 70 грамів сметани
  • 20 мілілітрів молока
  • 5 грамів вершкового масла
  • дрібка солі
  • 40 грамів тертого сиру
  • 10 грамів свіжої зелені (кріп і петрушка)
  • 70 грамів ковбаси

Приготування:

1. У глибоку миску розбийте підготовлені яйця, посоліть і додайте молока.

2. Злегка збийте віночком суміш.

3. На розігріту сковороду викладіть підготовлене вершкове масло і змастіть її.

4. Вилийте підготовлений омлет і накрийте кришкою, зменшуючи вогонь. Тепер швидко підготуйте начинку. Безумовно, можна починати з приготування начинки і лише потім приступати до приготування омлету.

5. У глибоку миску висипте натертий сир і зелень. Наріжте помідору і ковбасу кубиками, і так само викладіть у миску.

6. Заправте начинку сметаною і ретельно перемішайте. Якщо є бажання, сметану можна замінити майонезом.

7. Пропечений з одного боку омлет переверніть і викладіть на половину омлету підготовлену начинку. Другою половиною омлету накрийте начинку і закрийте сковорідку кришкою.

8. Продовжуйте готувати на маленькому вогні до тих пір, поки сир у начинці не розплавиться. Подавайте до столу гарячим.

Смачного!

Як зварити рис, пшоно чи перлову крупу вдвічі швидше

п’ятниця, 9 травень 2025, 18:04

Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...

Як розм’якшити тверде м’ясо, щоб тануло в роті

п’ятниця, 9 травень 2025, 17:03

Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...