Дуже смачний і нескладний рецепт омлету з начинкою на сковороді. Навіть здається, що омлет посміхається, інформує Ukr.Media. Кількість інгредієнтів розрахована на сковороду 28 см, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. У глибоку миску розбийте підготовлені яйця, посоліть і додайте молока.
2. Злегка збийте віночком суміш.
3. На розігріту сковороду викладіть підготовлене вершкове масло і змастіть її.
4. Вилийте підготовлений омлет і накрийте кришкою, зменшуючи вогонь. Тепер швидко підготуйте начинку. Безумовно, можна починати з приготування начинки і лише потім приступати до приготування омлету.
5. У глибоку миску висипте натертий сир і зелень. Наріжте помідору і ковбасу кубиками, і так само викладіть у миску.
6. Заправте начинку сметаною і ретельно перемішайте. Якщо є бажання, сметану можна замінити майонезом.
7. Пропечений з одного боку омлет переверніть і викладіть на половину омлету підготовлену начинку. Другою половиною омлету накрийте начинку і закрийте сковорідку кришкою.
8. Продовжуйте готувати на маленькому вогні до тих пір, поки сир у начинці не розплавиться. Подавайте до столу гарячим.
Смачного!
Багато хто любить готувати солянку та їсти, передають Патріоти України. Перевага страви також полягає в тому, що вона не має суворої рецептури – список інгредієнтів може змінюватися в залежності від смакових уподобань та наявності тих чи інших продукті...
Так швидко з’їдається, бо він виходить дуже смачний із вершковим смаком та грибним ароматом. Хіба можна таке лишати на тарілці, передають Патріоти України. Підготуйте такий перелік:. Для приготування потрібно підготувати овочі. Картоплю наріжте кільцям...