Дуже смачно! Ситний та незвичайний омлет для тих, хто худне

Вирішили трохи схуднути? Як завжди обіцяєте, що з сьогоднішнього дня все буде за законами правильного харчування? Почніть сніданок зі смачного омлету і гарантовано вам не захочеться їсти до обіду, передають Патріоти України.

Заодно цими ж стравами можна годувати ще когось із сімейства, якщо собі готувати не хочеться.

Інгредієнти:

  • яйця – 5 штук;
  • вода – 180 мл (за бажання можна використовувати молоко, але “економимо” калорії);
  • капуста пекінська – 300 г;
  • помідори – 100 г;
  • олія рослинна для смаження, але краще масло гхі – 10 мл;
  • сіль за смаком, якщо любите спеції та трави, можете додати їх.

1. Шинкуємо пекінську капусту, дрібно не треба, смачно, коли трапляються великі шматки.

2. Злегка обсмажуємо на змащеній олією сковороді.

3. Нарізаємо помідори

4. Додаємо до капусти, коли вона підрум’яниться.

5. Збиваємо яйця, білок, воду і додаємо сіль до смаку.

6. Перемішуємо до однорідної консистенції.

7. Заливаємо овочі омлетною масою і чекаємо, доки низ прожариться.

8. Акуратно піднімаємо омлет знизу, щоб під обсмажений шар залилася сира маса.

9. Накриваємо кришкою, чекаємо, поки омлетна маса загусне і частинами перевертаємо омлет, щоб нижній шар виявився зверху, а верхній знизу.

10. Чекаємо, поки омлет підрум’яниться знизу і вимикаємо.

Якщо ви не худнете, то до омлету можна подати відварені сосиски.

Виходить дуже соковита та смачна страва. Спробуйте!

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...