Вирішили трохи схуднути? Як завжди обіцяєте, що з сьогоднішнього дня все буде за законами правильного харчування? Почніть сніданок зі смачного омлету і гарантовано вам не захочеться їсти до обіду, передають Патріоти України.
Заодно цими ж стравами можна годувати ще когось із сімейства, якщо собі готувати не хочеться.
1. Шинкуємо пекінську капусту, дрібно не треба, смачно, коли трапляються великі шматки.
2. Злегка обсмажуємо на змащеній олією сковороді.
3. Нарізаємо помідори
4. Додаємо до капусти, коли вона підрум’яниться.
5. Збиваємо яйця, білок, воду і додаємо сіль до смаку.
6. Перемішуємо до однорідної консистенції.
7. Заливаємо овочі омлетною масою і чекаємо, доки низ прожариться.
8. Акуратно піднімаємо омлет знизу, щоб під обсмажений шар залилася сира маса.
9. Накриваємо кришкою, чекаємо, поки омлетна маса загусне і частинами перевертаємо омлет, щоб нижній шар виявився зверху, а верхній знизу.
10. Чекаємо, поки омлет підрум’яниться знизу і вимикаємо.
Якщо ви не худнете, то до омлету можна подати відварені сосиски.
Виходить дуже соковита та смачна страва. Спробуйте!
У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...
Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...