Азу по-татарськи – ситна м'ясна страва з яловичиною та картоплею в томатному соусі. Цю страву можна приготувати вдома на сковорідці, або на природі в казані, зазначають Патріоти України.
Рецепт азу по-татарськи
Час: 30 хвилин
Порції: 6
Приготування:
Ретельно помийте м'ясо водою, просушіть на шарі паперового рушника. Наріжте яловичину соломкою та протушкуйте на олії.
Наріжте півкільцями ріпчасту цибулю та обсмажте її разом з м'ясом.
Додайте томатну пасту, дрібно нарізані огірки та залийте бульйоном. Тушкуйте страву під кришкою протягом 20 хвилин, до готовності.
На окремій сковорідці обсмажте нарізану соломкою картоплю. Коли вона буде майже готовою, додайте її до м'яса та заправте спеціями.
Обережно перемішайте страву ложкою та тушкуйте ще 5 – 7 хвилин.
Хоча доступ до свіжих фруктів восени та взимку може бути проблемою, якщо ви живете в холодному кліматі, але ви, скоріше за все, вже помітили, що хурма з'являється у вашому місцевому продуктовому магазині. Загалом існує кілька сортів хурми, зокрема Фую,...
Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...