Дуже смачно та дуже ситно: Рецепт азу по-татарськи з яловичиною та овочами

Азу по-татарськи – ситна м'ясна страва з яловичиною та картоплею в томатному соусі. Цю страву можна приготувати вдома на сковорідці, або на природі в казані, зазначають Патріоти України.

Рецепт азу по-татарськи

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 6


Приготування:

  1. Ретельно помийте м'ясо водою, просушіть на шарі паперового рушника. Наріжте яловичину соломкою та протушкуйте на олії.
  2. Наріжте півкільцями ріпчасту цибулю та обсмажте її разом з м'ясом.
  3. Додайте томатну пасту, дрібно нарізані огірки та залийте бульйоном. Тушкуйте страву під кришкою протягом 20 хвилин, до готовності.
  4. На окремій сковорідці обсмажте нарізану соломкою картоплю. Коли вона буде майже готовою, додайте її до м'яса та заправте спеціями.
  5. Обережно перемішайте страву ложкою та тушкуйте ще 5 – 7 хвилин.
  6. Подавайте страву до столу гарячою. Смачного!
Джерело: 24 канал

Родина буде у захваті! Що додати в терту картоплю для дерунів, щоб отримати смачнішу страву

четвер, 28 березень 2024, 14:12

Деруни - це страва, за приготування якої господині беруться досить часто. Багато професійних кулінарів не бояться експериментувати з цією стравою і часом знаходять настільки вдалі інгредієнти, що використовують їх і надалі. Існує один несподіваний комп...

От у чому секрет! Як зберігати банани, щоб вони не темніли

четвер, 28 березень 2024, 11:12

Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт був придатний до вживання я...