Якщо ви ще досі просто запікаєте буженину зі спеціями на свята, прийшов час урізноманітнити меню. Можна додати всього декілька цікавих інгредієнтів, з якими м'ясо заграє новими смаками і точно сподобається гостям. Готувати таку закуску надзвичайно просто, і процес не займатиме багато часу. Ідея приготування по-справжньому королівського м'яса на Новий Рік опублікована на сторінці ludmila_borsch в Instagram, передають Патріоти України.
Фудблогерка додає різноманітні сухофрукти, а також неймовірно смачний соус із меду, вина та оливкової олії.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. На м'ясі зробити надрізи.
2. Залити сухофрукти кип'ятком на 5-10 хвилин.
3. Злити воду, покласти їх між надрізами, додати спеції.
4. Зв'язати щільно м'ясо ниткою чи мотузочкою.
5. Натерти спеціями.
6. До вина додати оливкову олію та мед.
7. Змазати м'ясо зверху та з боків.
8. Відправити в духовку за температури 200 градусів на півтори години.
9. Періодично під час приготування ще раз змазувати соусом.
10. Нарізати на широкі шматочки і викласти на тарілку.
Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...
Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...