
Щоб приготувати надзвичайно смачну страву, не завжди потрібно витрачати багато часу та зусиль. Особливо це стосується вечері, коли готувати щось складне просто не вистачає сил, зазначають Патріоти України.
Звичні інгредієнти, трішки зусиль – і неймовірно смачна страва вже готова до споживання!
Рецепт тушкованої свинини у сметані
Час: 1 година
Порцій: 4
Інгредієнти
- 1 кілограм нарізаної шматками свинини (передня чи задня шинка);
- 2 цибулини;
- 3 морквини;
- 250 мілілітрів білого вина;
- 250 мілілітрів води;
- 2 столові ложки гірчиці (не гострої);
- 2 столові ложки борошна;
- оливкова олія
- 30 грам вершкового масла;
- 200 мілілітрів сметани або густих вершків;
- сіль, перець.
Приготування
- Обсмажуємо на оливковій олії свинину. Поки м'ясо готується, чистимо моркву і нарізаємо дрібними скибками, дрібнимо цибулю та обсмажуємо овочі у посуді, в якій будемо готувати страву.
- Коли овочі почали підрум'янюватися – додаємо вино, воду та свинину. Накриваємо кришкою та тушкуємо 45 хвилин.
- Виймаємо м'ясо, додаємо масло та борошно, обсмажуємо та ретельно перемішуємо 1 хвилину, а потім додаємо вершки та гірчицю. Даємо соусу загуснути.
- Повертаємо м'ясо у посуд та накриваємо кришкою. Чекаємо 5 хвилин, щоб свинина просочилася соусом.
- Найкраще подавати страву з картоплею.
"Цикорій належить до роду трав'янистих рослин родини складноцвітих (айстрових), має міцне волохате стебло, світло-фіолетові квіти та листя, яке часто використовують в салатах. Корінь цикорію є основним інгредієнтом для напою. Його подрібнюють, обсмажую...
Ми звикли чути, що одне яблуко на день - запорука здоров’я. Але, як показують нові дослідження, кілька шматочків темного шоколаду щодня можуть дати не менше користі, передають Патріоти України. Темний шоколад містить багато флаванолів — природних сполу...