Щоб приготувати надзвичайно смачну страву, не завжди потрібно витрачати багато часу та зусиль. Особливо це стосується вечері, коли готувати щось складне просто не вистачає сил, зазначають Патріоти України.
Звичні інгредієнти, трішки зусиль – і неймовірно смачна страва вже готова до споживання!
Рецепт тушкованої свинини у сметані
Час: 1 година
Порцій: 4
Інгредієнти
- 1 кілограм нарізаної шматками свинини (передня чи задня шинка);
- 2 цибулини;
- 3 морквини;
- 250 мілілітрів білого вина;
- 250 мілілітрів води;
- 2 столові ложки гірчиці (не гострої);
- 2 столові ложки борошна;
- оливкова олія
- 30 грам вершкового масла;
- 200 мілілітрів сметани або густих вершків;
- сіль, перець.
Приготування
- Обсмажуємо на оливковій олії свинину. Поки м'ясо готується, чистимо моркву і нарізаємо дрібними скибками, дрібнимо цибулю та обсмажуємо овочі у посуді, в якій будемо готувати страву.
- Коли овочі почали підрум'янюватися – додаємо вино, воду та свинину. Накриваємо кришкою та тушкуємо 45 хвилин.
- Виймаємо м'ясо, додаємо масло та борошно, обсмажуємо та ретельно перемішуємо 1 хвилину, а потім додаємо вершки та гірчицю. Даємо соусу загуснути.
- Повертаємо м'ясо у посуд та накриваємо кришкою. Чекаємо 5 хвилин, щоб свинина просочилася соусом.
- Найкраще подавати страву з картоплею.
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...