Дуже смачно! Так молоду картоплю ви ще не готували - ось в чому, замість води, відварити овоч

Молоду картоплю найчастіше просто відварюють у воді. Зверху на ароматний гарячий овоч можна викласти смажені шкварки, а також багато зелені. Але існує одна значно цікавіша технологія приготування такого продукту, передають Патріоти України.

Ідея приготування молодої картоплі із сметанковою заправкою опублікована на сторінці фудблогерки Ірини з ніком healthy_recipes_ira в Instagram.Відварити картоплю потрібно у молоці.

1. Картоплю почистити, викласти у каструлю, залити водою.

2. Спочатку додати кілька духмяних перців, чорний перець горошком, сіль і лаврове листя.

3. Готувати 10 хвилин.

4. Тоді злити воду і доварити в молоці.

5. Коли картопля буде готова додати заправку:

  • огірок
  • багато зелені (кріп+петрушка)
  • сметана
  • сіль/перець
  • трохи молока

6. Влити суміш в готову картоплю.

7. Окремо нарізати зелену цибулю.

8. Тушкувати на малому вогні 3 хвилини.

Їжа, яку ніколи не можна їсти після падіння - ось де ховається 97% бактерій

вівторок, 29 липень 2025, 17:50

Їжа, яка впала на землю, може миттєво перетворитися на бактерійну пастку - особливо влітку. Дієтологиня Емілі Лімінг попереджає: деякі продукти поглинають до 97% мікробів уже в першу секунду після падіння, передають Патріоти України. Чи справді діє "пр...

Готуємо шашлик у духовці: Інгредієнти, які зроблять м’ясо ніжним і соковитим

вівторок, 29 липень 2025, 12:35

Приготувати смачний і соковитий курячий шашлик вдома просто - достатньо духовки та кількох сезонних овочів. Щоб м’ясо не вийшло сухим, важливо правильно вибрати маринад та спеції. Цей рецепт від фудблогерки Mariiam Foodblog допоможе зробити вечерю легк...