Молоду картоплю найчастіше просто відварюють у воді. Зверху на ароматний гарячий овоч можна викласти смажені шкварки, а також багато зелені. Але існує одна значно цікавіша технологія приготування такого продукту, передають Патріоти України.
Ідея приготування молодої картоплі із сметанковою заправкою опублікована на сторінці фудблогерки Ірини з ніком healthy_recipes_ira в Instagram.Відварити картоплю потрібно у молоці.
1. Картоплю почистити, викласти у каструлю, залити водою.
2. Спочатку додати кілька духмяних перців, чорний перець горошком, сіль і лаврове листя.
3. Готувати 10 хвилин.
4. Тоді злити воду і доварити в молоці.
5. Коли картопля буде готова додати заправку:
6. Влити суміш в готову картоплю.
7. Окремо нарізати зелену цибулю.
8. Тушкувати на малому вогні 3 хвилини.
Складно уявити, скільки всього готують кулінари у їдальнях чи ресторанах. З огляду на оперативність подачі страв залишається лише здогадуватися, як працівники громадського харчування варять яйця, що вони чистяться одним рухом руки. Розкриємо секрет, за...
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...