Молоду картоплю найчастіше просто відварюють у воді. Зверху на ароматний гарячий овоч можна викласти смажені шкварки, а також багато зелені. Але існує одна значно цікавіша технологія приготування такого продукту, передають Патріоти України.
Ідея приготування молодої картоплі із сметанковою заправкою опублікована на сторінці фудблогерки Ірини з ніком healthy_recipes_ira в Instagram.Відварити картоплю потрібно у молоці.
1. Картоплю почистити, викласти у каструлю, залити водою.
2. Спочатку додати кілька духмяних перців, чорний перець горошком, сіль і лаврове листя.
3. Готувати 10 хвилин.
4. Тоді злити воду і доварити в молоці.
5. Коли картопля буде готова додати заправку:
6. Влити суміш в готову картоплю.
7. Окремо нарізати зелену цибулю.
8. Тушкувати на малому вогні 3 хвилини.
Кавові сноби переконані, що додавати в напій щось окрім кави та води не можна, інакше переб’єш смак. Якщо ти до них не належиш, закликаємо до експериментів. Каву часто бояться поєднувати з чимось крім традиційних кориці, шоколаду та вершків, проте цей ...
Обсмажити рибу так, щоб вийшло ідеальне блюдо з ароматною скоринкою, досить складно. Справа в тому, що продукт досить легко втрачає цілісність і з рівних шматочків перетворюється на неапетитну масу. Як не дивно, але справа зазвичай не в паніровці і нав...