
Молоду картоплю найчастіше просто відварюють у воді. Зверху на ароматний гарячий овоч можна викласти смажені шкварки, а також багато зелені. Але існує одна значно цікавіша технологія приготування такого продукту, передають Патріоти України.
Ідея приготування молодої картоплі із сметанковою заправкою опублікована на сторінці фудблогерки Ірини з ніком healthy_recipes_ira в Instagram.Відварити картоплю потрібно у молоці.
1. Картоплю почистити, викласти у каструлю, залити водою.
2. Спочатку додати кілька духмяних перців, чорний перець горошком, сіль і лаврове листя.
3. Готувати 10 хвилин.
4. Тоді злити воду і доварити в молоці.
5. Коли картопля буде готова додати заправку:
6. Влити суміш в готову картоплю.
7. Окремо нарізати зелену цибулю.
8. Тушкувати на малому вогні 3 хвилини.
Смажена риба буде виглядати набагато апетитнішою у тому випадку, якщо вам вдасться приготувати її з апетитною скоринкою, передають Патріоти України. На жаль, це не завжди виходить через різні обставини. Але є секрети, які допоможуть досягти ідеального ...
Багато хто з нас починає ранок з чашки ароматної кави, переконані, що вона миттєво заряджає енергією. Але нове велике дослідження показує: цей популярний ранковий ритуал може не лише не додавати сил, а й навпаки - виснажувати організм. Те, що ми роками...