
Страва має насичений смак та аромат, які надають їй саме гриби та квашена капуста. Часто такий капусняк готують на м'ясному бульйоні, але сьогодні Патріоти України пропонують вам вегетаріанський варіант із грибами.
Гриби промийте і замочіть на 1 годину. Відваріть їх до готовності, це десь 1,5-2 години.
Готові гриби дістаньте із води та нашинкуйте. Відвар із них процідіть.
У каструлю із товстим дном покладіть квашену капусту та додайте до неї невелику кількість відвару із грибів та цукор. Тушкуйте капусту на невеликому вогні хвилин 5 хвилин.
На пательні злегка обсмажте корінь пастернаку, моркву, селеру та цибулю.
Решту грибного відвару вилийте у окрему каструлю, покладіть у нього картоплю та доведіть до кипіння, додайте тушковану капусту, гриби та обсмажені овочі.
Доведіть капусняк до готовності картоплі та решти овочів.
Перед подаванням до столу притрусіть капусняк нарізаною зеленню.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....