Знову ламаєте голову і не знаєте, що приготувати на вечерю? А хочеться, щоб було і швидко,і корисно. В таком випадку приготуйте фрикадельки. Вони завжди виходять дуже соковитими та ніжними. А в поєднанні з улюбленим гарніром – ще й ситними. Патріоти України пропонують вашій увазі два рецепти фрикадельок для вечері, які були опубліковані на сайті EatThis.
Грецькі фрикадельки, фаршировані фетою
Інгредієнти:
Для соусу:
Спосіб приготування:
1. Змішати всі інгредієнти для фрикадельок.
2. Окремо порізати кубикам фету.
3. Сформувати кульки, в середину яких покласти кубик фети.
4. Обсмажити з обох боків.
5. Для соусу: змішати всі інгредієнти. Подавати разом із фрикадельками.
Фрикадельки з лимонного кардамону з часниковим соусом
Інгредієнти:
Для соусу:
Спосіб приготування:
1. Розігріти духовку до 175 градусів.
2. Цибулю, часник та зелень подрібнити.
3. Окремо збити яйце.
4. Змішати всі інгредієнти для фрикадельок. Сформувати кульки.
5. Обсмажити фрикадельки з обох боків.
6. Викласти на деко та запікати в духовці приблизно 12-15 хвилин.
7. Для соусу змішати всі інгредієнти та доливати поступово воду, щоб отримати достатньо рідку масу.
Капуста – наш вітамінний овоч, страви з якої частіше з‘являються на столі, особливо в нашому зимовому меню. Квашена, маринована, тушкована, або смажена, як гарнір та основна страва. Якщо додати до капусти, яку ви смажите одну спецію, це поліпшить та зм...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...