
Знову ламаєте голову і не знаєте, що приготувати на вечерю? А хочеться, щоб було і швидко,і корисно. В таком випадку приготуйте фрикадельки. Вони завжди виходять дуже соковитими та ніжними. А в поєднанні з улюбленим гарніром – ще й ситними. Патріоти України пропонують вашій увазі два рецепти фрикадельок для вечері, які були опубліковані на сайті EatThis.
Грецькі фрикадельки, фаршировані фетою
Інгредієнти:
Для соусу:
Спосіб приготування:
1. Змішати всі інгредієнти для фрикадельок.
2. Окремо порізати кубикам фету.
3. Сформувати кульки, в середину яких покласти кубик фети.
4. Обсмажити з обох боків.
5. Для соусу: змішати всі інгредієнти. Подавати разом із фрикадельками.
Фрикадельки з лимонного кардамону з часниковим соусом
Інгредієнти:
Для соусу:
Спосіб приготування:
1. Розігріти духовку до 175 градусів.
2. Цибулю, часник та зелень подрібнити.
3. Окремо збити яйце.
4. Змішати всі інгредієнти для фрикадельок. Сформувати кульки.
5. Обсмажити фрикадельки з обох боків.
6. Викласти на деко та запікати в духовці приблизно 12-15 хвилин.
7. Для соусу змішати всі інгредієнти та доливати поступово воду, щоб отримати достатньо рідку масу.
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...
Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...