Хочете потішити рідних смачним десертом, але бажання проводити на кухні вихідний день немає? Є швидке та просте рішення, запевняє кулінарний блогер Тетяня Лакуста
Цей рецепт стане улюбленим та найкоротшим у вашій кулінарній книзі. Шоколадно-бананове суфле не містить цукру, борошна, масла та не потребує випікання.
Крок 1. Збиваємо банани у блендері протягом 3 хвилин. Суміш повинна бути пухирчаста та нагадувати структуру суфле.
Крок 2. Шоколад для приготування десерту краще обирати 80%. Дієтологиня зазначає, що він зробить суфле максимально смачним. 2 плитки розтоплюємо та з'єднуємо з банановою сумішшю. Добре змішуємо до однорідної маси.
Крок 3. Місткість для суфле застеліть харчовою плівкою та змастіть олією. Викладаємо суміш і формуємо рівну поверхню. Накриваємо десерт та відправляємо у холодильник мінімум на 40 хвилин.
Готове суфле притрушуємо какао і смакуємо!
Якщо ви любите прозорий холодець і виключно біле м’ясо філе, то не думайте, що смачну основу можна зварити з курячої грудки. Хороша господиня знає, що для того, аби холодець був прозорим, ароматним і застиг добре навіть без желатину, треба дотримуватис...
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...