Хочете потішити рідних смачним десертом, але бажання проводити на кухні вихідний день немає? Є швидке та просте рішення, запевняє кулінарний блогер Тетяня Лакуста
Цей рецепт стане улюбленим та найкоротшим у вашій кулінарній книзі. Шоколадно-бананове суфле не містить цукру, борошна, масла та не потребує випікання.
Крок 1. Збиваємо банани у блендері протягом 3 хвилин. Суміш повинна бути пухирчаста та нагадувати структуру суфле.
Крок 2. Шоколад для приготування десерту краще обирати 80%. Дієтологиня зазначає, що він зробить суфле максимально смачним. 2 плитки розтоплюємо та з'єднуємо з банановою сумішшю. Добре змішуємо до однорідної маси.
Крок 3. Місткість для суфле застеліть харчовою плівкою та змастіть олією. Викладаємо суміш і формуємо рівну поверхню. Накриваємо десерт та відправляємо у холодильник мінімум на 40 хвилин.
Готове суфле притрушуємо какао і смакуємо!
Сира гречка - корисна і поживна крупа, яку часто використовують для приготування здорових страв. Але не всі знають, що неправильні умови зберігання можуть швидко погіршити якість гречки, зробивши її непридатною до вживання, передають Патріоти України. ...
Гостра їжа не лише додає смаку стравам, а й може впливати на вашу вагу. Дієтологи пояснюють: капсаїцин - активна речовина у перці чилі - запускає процеси, які прискорюють метаболізм та допомагають знижувати апетит, передають Патріоти України. «Капсаїци...