Два інгредієнти і ніякого цукру: Як приготувати корисне шоколадне суфле за п'ять хвилин

Хочете потішити рідних смачним десертом, але бажання проводити на кухні вихідний день немає? Є швидке та просте рішення, запевняє кулінарний блогер Тетяня Лакуста

Корисне шоколадне суфле

Цей рецепт стане улюбленим та найкоротшим у вашій кулінарній книзі. Шоколадно-бананове суфле не містить цукру, борошна, масла та не потребує випікання.

Інгредієнти

  • 3 банани;
  • 2 плитки гіркого шоколаду.

Спосіб приготування

Крок 1. Збиваємо банани у блендері протягом 3 хвилин. Суміш повинна бути пухирчаста та нагадувати структуру суфле.

Крок 2. Шоколад для приготування десерту краще обирати 80%. Дієтологиня зазначає, що він зробить суфле максимально смачним. 2 плитки розтоплюємо та з'єднуємо з банановою сумішшю. Добре змішуємо до однорідної маси.

Крок 3. Місткість для суфле застеліть харчовою плівкою та змастіть олією. Викладаємо суміш і формуємо рівну поверхню. Накриваємо десерт та відправляємо у холодильник мінімум на 40 хвилин.

Готове суфле притрушуємо какао і смакуємо!

Лише спробуйте! Якщо ви додасте ці інгредієнти до фаршу, пельмені будуть вдвічі соковитіші та смачні

понеділок, 24 лютий 2025, 11:12

Смачні пельмені — улюблена страва багатьох людей. Звичайно, що основний компонент смаку — це фарш. Тісто має не менше значення, але зауважень до м’ясної складової буває значно більше. Читайте далі, що допоможе зробити його смачним та соковитим, передаю...

А ви це знали? Звідки береться піна при варінні м’яса і навіщо її знімати

понеділок, 24 лютий 2025, 10:15

Певно всі ще з малечку знають, що потрібно знімати піну з бульйону під час варіння. Та мало хто розуміє справжню причину цієї дії, передають Патріоти України. Чому ж піна з’являється під час варіння м’яса і чи потрібно її знімати? М’ясо відноситься до ...