Хочете потішити рідних смачним десертом, але бажання проводити на кухні вихідний день немає? Є швидке та просте рішення, запевняє кулінарний блогер Тетяня Лакуста
Цей рецепт стане улюбленим та найкоротшим у вашій кулінарній книзі. Шоколадно-бананове суфле не містить цукру, борошна, масла та не потребує випікання.
Крок 1. Збиваємо банани у блендері протягом 3 хвилин. Суміш повинна бути пухирчаста та нагадувати структуру суфле.
Крок 2. Шоколад для приготування десерту краще обирати 80%. Дієтологиня зазначає, що він зробить суфле максимально смачним. 2 плитки розтоплюємо та з'єднуємо з банановою сумішшю. Добре змішуємо до однорідної маси.
Крок 3. Місткість для суфле застеліть харчовою плівкою та змастіть олією. Викладаємо суміш і формуємо рівну поверхню. Накриваємо десерт та відправляємо у холодильник мінімум на 40 хвилин.
Готове суфле притрушуємо какао і смакуємо!
Голландський сир вважається одним із найпопулярніших у світі. Його ніжна текстура, насичений смак і аромат роблять його улюбленцем багатьох гурманів. Але на ринку з’являється дедалі більше підробок, тому важливо знати, як відрізнити справжній продукт в...
Сніданок задає тон всьому дню, тому важливо обирати продукти, що підтримують здоров’я та енергію. На жаль, деякі звичні страви можуть, навпаки, завдати шкоди організму, якщо їсти їх регулярно, передають Патріоти України. Дієтологи виділили кілька проду...