Додайте ще один чудовий рецепт у свою кулінарну книгу. Дізнайтеся, як приготувати ситну та смачну закуску – запечену свинину. Страва подається в гарячому вигляді і як холодна закуска. Свинина відмінно «впишеться» до інших страв на столі, підійде як перекус на пікніку, передають Патріоти України.
Рецепт найпростіший, вам знадобиться 2 інгредієнти:
Береться карбонад і на сальній стороні робляться надрізи. М’ясо обсмажується на сковорідці до золотистої скоринки з обох боків.
Приправою посипається шматок і залишається на 1 годину маринуватися. Викладається на пергамент внутрішньою стороною донизу. Духовка розігрівається до 100 градусів з увімкнутим режимом конвекції.
М’ясо відправляється в духовку, і через 10-20 хвилин, коли карбонад трохи прогріється, включається верхній гриль на максимум, деко піднімається на верхній рівень духової шафи.
М’ясо запікається 10-15 хвилин і вогонь забирається. Для розм’якшення скоринки карбонат поливається рідиною, що виділилася. Слід дочекатися охолодження і відправити його в холодильник. Готове м’ясо нарізається тонкими скибочками та подається з гірчицею або іншим соусом.
Кава зранку стала звичкою для багатьох. Що ж відбудеться, якщо відмовитись від неї на місяць або назавжди? Експерт з харчування Адам Меєр поділився своїм досвідом. Він замінив каву на трав'яний чай і помітив поліпшення сну, покращення зовнішнього вигля...
Високий кров'яний тиск - це те, що не можна ігнорувати. Якщо його не лікувати, високий кров'яний тиск (або гіпертонія) може призвести до великої кількості серйозних проблем зі здоров'ям, від атеросклерозу до пошкодження головного мозку, пише HealthDige...