
Додайте ще один чудовий рецепт у свою кулінарну книгу. Дізнайтеся, як приготувати ситну та смачну закуску – запечену свинину. Страва подається в гарячому вигляді і як холодна закуска. Свинина відмінно «впишеться» до інших страв на столі, підійде як перекус на пікніку, передають Патріоти України.
Рецепт найпростіший, вам знадобиться 2 інгредієнти:
Береться карбонад і на сальній стороні робляться надрізи. М’ясо обсмажується на сковорідці до золотистої скоринки з обох боків.
Приправою посипається шматок і залишається на 1 годину маринуватися. Викладається на пергамент внутрішньою стороною донизу. Духовка розігрівається до 100 градусів з увімкнутим режимом конвекції.
М’ясо відправляється в духовку, і через 10-20 хвилин, коли карбонад трохи прогріється, включається верхній гриль на максимум, деко піднімається на верхній рівень духової шафи.
М’ясо запікається 10-15 хвилин і вогонь забирається. Для розм’якшення скоринки карбонат поливається рідиною, що виділилася. Слід дочекатися охолодження і відправити його в холодильник. Готове м’ясо нарізається тонкими скибочками та подається з гірчицею або іншим соусом.
Що дозволяє деяким людям доживати до 100 років у відмінній формі? Відомий кардіолог доктор Ерик Топол стверджує, що секрет простіший, ніж ми думаємо. Після багатьох років досліджень він виділив п’ять ключових принципів здорового способу життя, які не в...
Варені яйця - улюблена страва багатьох. До того ж, вони є гарним джерелом білка, а спосіб їх приготування не передбачає використання олії, що робить цей продукт ще більш корисним, передають Патріоти України. Єдиним недоліком є те, що їх важко чистити. ...