Два інгредієнти, які допоможуть отримати соковиту свинину в духовці

Додайте ще один чудовий рецепт у свою кулінарну книгу. Дізнайтеся, як приготувати ситну та смачну закуску – запечену свинину. Страва подається в гарячому вигляді і як холодна закуска. Свинина відмінно «впишеться» до інших страв на столі, підійде як перекус на пікніку, передають Патріоти України.

Рецепт найпростіший, вам знадобиться 2 інгредієнти:

  • карбонад свинини;
  • універсальна приправа.

Як правильно запекти м’ясо в духовці

Береться карбонад і на сальній стороні робляться надрізи. М’ясо обсмажується на сковорідці до золотистої скоринки з обох боків.

Приправою посипається шматок і залишається на 1 годину маринуватися. Викладається на пергамент внутрішньою стороною донизу. Духовка розігрівається до 100 градусів з увімкнутим режимом конвекції.

М’ясо відправляється в духовку, і через 10-20 хвилин, коли карбонад трохи прогріється, включається верхній гриль на максимум, деко піднімається на верхній рівень духової шафи.

М’ясо запікається 10-15 хвилин і вогонь забирається. Для розм’якшення скоринки карбонат поливається рідиною, що виділилася. Слід дочекатися охолодження і відправити його в холодильник. Готове м’ясо нарізається тонкими скибочками та подається з гірчицею або іншим соусом.

Це під силу всім! Які фрукти додати у щоденний раціон, щоб не турбувало серце

понеділок, 27 жовтень 2025, 10:58

Медики-дослідники, які раніше пояснювали, чому не рекомендується пити каву натще, назвали фрукти, які варто вживати тим, хто піклується про здоров'я серця, передають Патріоти України. У першу чергу, як пише ресурс parade.com, фрукти допоможуть людям, я...

Це може здивувати! Продукти, які містять прихований цукор

понеділок, 27 жовтень 2025, 9:55

Багато продуктів, які ми вважаємо здоровими, насправді містять прихований цукор. Він додається для покращення смаку, текстури або терміну зберігання, але шкодить організму, підвищуючи ризик зайвої ваги, проблем із зубами та рівнем цукру в крові, переда...