Два інгредієнти, які не можна додавати у котлети - будуть дуже жорсткими

Котлети - це звична та улюблена для багатьох страва, з приготуванням якої хоч раз у житті стикалась кожна господиня. Для того, щоб вони були смачними, багато хто додає у фарш зайві інгредієнти, з якими виходить все з точністю навпаки - котлети стають жорсткими та тугими, передають Патріоти Україн

Яйця

Здебільшого яйця додають у котлети представники старшого покоління – для них це звичний спосіб приготування страви. Але замінити цей компонент рекомендують замінити хлібом, попередньо замоченим у воді. Він робить котлети не лише м`якшими, але й більш соковитими.

Молоко

Багато хто переконаний у тому, що молоко – чи не важливий інгредієнт котлет, який робить їх ароматними та ніжними. Але зі смакової точки зору, молочний і м`ясний білок непоєднувані між собою. Тож, як вже йшлося у першому пункті, замочувати хліб краще у простій воді. Якщо все таки хочеться зробити котлети особливими – додайте зовсім трохи вершкового масла.

Нова фаза війни: як змінюватиметься театр бойових дій узимку

четвер, 1 грудень 2022, 13:35

Якщо спочатку Кремль ставив за мету знищення української державності, то зараз у Москві говорять про необхідність поступок чи компромісів з боку офіційного Києва. Тим самим визнаючи українську державність. Останніми днями все частіше звучать заяви про ...

Росія офіційно збирає армію зеків: це все частина плану

середа, 30 листопад 2022, 21:32

Наскільки ефективне вагнерівське вербування? І чи легко керувати на полі бою зеками? І чи не обернеться рішення дозволити Пригожину зібрати приватну армію поразкою режиму путіна. Кухар Путіна Пригожин отримав карт-бланш на збір армії із ув'язнених. ПВК...