Котлети - це звична та улюблена для багатьох страва, з приготуванням якої хоч раз у житті стикалась кожна господиня. Для того, щоб вони були смачними, багато хто додає у фарш зайві інгредієнти, з якими виходить все з точністю навпаки - котлети стають жорсткими та тугими, передають Патріоти Україн
Яйця
Здебільшого яйця додають у котлети представники старшого покоління – для них це звичний спосіб приготування страви. Але замінити цей компонент рекомендують замінити хлібом, попередньо замоченим у воді. Він робить котлети не лише м`якшими, але й більш соковитими.
Молоко
Багато хто переконаний у тому, що молоко – чи не важливий інгредієнт котлет, який робить їх ароматними та ніжними. Але зі смакової точки зору, молочний і м`ясний білок непоєднувані між собою. Тож, як вже йшлося у першому пункті, замочувати хліб краще у простій воді. Якщо все таки хочеться зробити котлети особливими – додайте зовсім трохи вершкового масла.
Корисні властивості чаїв, насамперед зеленого, підтверджувалися різноманітними медичними дослідженнями. Зокрема, з'ясовувалося, що деякі види чаїв впливають на зменшення жиру в районі живота, передають Патріоти України. А видання prevention.com пише пр...
Наш щоденний раціон часто переповнений продуктами, які містять вуглеводи, – від хліба та макаронів до солодощів і снеків. Попри те, що вони є основним джерелом енергії для організму, надмірне їх споживання може мати неприємні наслідки для здоров’я, пер...