Два інгредієнти, які не можна додавати у котлети - будуть дуже жорсткими

Котлети - це звична та улюблена для багатьох страва, з приготуванням якої хоч раз у житті стикалась кожна господиня. Для того, щоб вони були смачними, багато хто додає у фарш зайві інгредієнти, з якими виходить все з точністю навпаки - котлети стають жорсткими та тугими, передають Патріоти Україн

Яйця

Здебільшого яйця додають у котлети представники старшого покоління – для них це звичний спосіб приготування страви. Але замінити цей компонент рекомендують замінити хлібом, попередньо замоченим у воді. Він робить котлети не лише м`якшими, але й більш соковитими.

Молоко

Багато хто переконаний у тому, що молоко – чи не важливий інгредієнт котлет, який робить їх ароматними та ніжними. Але зі смакової точки зору, молочний і м`ясний білок непоєднувані між собою. Тож, як вже йшлося у першому пункті, замочувати хліб краще у простій воді. Якщо все таки хочеться зробити котлети особливими – додайте зовсім трохи вершкового масла.

Варто включити в раціон! ТОП-11 продуктів, які роблять мозок гострішим

вівторок, 23 грудень 2025, 19:06

Наш мозок - це найпотужніший "м’яз" нашого тіла, який потребує не лише тренувань, а й правильного харчування. Те, що ми їмо щодня, безпосередньо впливає на концентрацію, пам’ять, швидкість мислення та емоційний стан, передають Патріоти України. Деякі п...

Повільно вбиває! Це найгірша закуска для вашого серця

вівторок, 23 грудень 2025, 18:10

Кардіологи попереджають: картопляні чіпси - це не просто калорійна закуска, а серйозна загроза для серцево-судинної системи, передають Патріоти України. Навіть запечені чіпси не є безпечним варіантом — вони все одно містять багато рафінованих вуглеводі...