Два інгредієнти, які варто додати у тісто для пельменів - виходять ніжні й тануть у роті

Правильно приготовлене тісто - це запорука смачних та вдалих пельменів. Для того, щоб вони були м`якими, ніжними, не забитими та просто танули у роті, досвідчені господині додають у тісто два простих інгредієнти, передають Патріоти України.

Молоко

Саме цей напій робить пельмені особливо ніжними, що вони ніби тануть у роті. Щоправда, молоко у тісто радять додавати у невеликій кількості та обов`язково теплим.

Вершкове масло

Ніжний вершковий смак та аромат – саме такими будуть ваші пельмені, якщо ви додасте у тісто вершкове масло. Водночас можна помітити, що цей інгредієнт робить основу страви приємною у роботі, а самі пельмені будуть чудово тримати форму під час варіння.

Чому всі почали пити імбирний чай: ТОП-5 науково обґрунтованих причин

вівторок, 26 серпень 2025, 10:15

Імбирний чай - не лише ароматний напій з пряним, гострим смаком, а й справжня скарбниця користі для здоров’я. Його традиційно використовували в аюрведі та китайській медицині, а сучасні дослідження підтверджують його позитивний вплив на організм, перед...

Є норма: Скільки яєць насправді безпечно з’їдати щодня

вівторок, 26 серпень 2025, 9:48

Яйця давно вважаються одним із найпопулярніших продуктів у світі завдяки своїй поживності та універсальності в приготуванні. Вони містять цінні вітаміни, мінерали й антиоксиданти, які позитивно впливають на здоров’я, передають Патріоти України. Водноча...