Правильно приготовлене тісто - це запорука смачних та вдалих пельменів. Для того, щоб вони були м`якими, ніжними, не забитими та просто танули у роті, досвідчені господині додають у тісто два простих інгредієнти, передають Патріоти України.
Молоко
Саме цей напій робить пельмені особливо ніжними, що вони ніби тануть у роті. Щоправда, молоко у тісто радять додавати у невеликій кількості та обов`язково теплим.
Вершкове масло
Ніжний вершковий смак та аромат – саме такими будуть ваші пельмені, якщо ви додасте у тісто вершкове масло. Водночас можна помітити, що цей інгредієнт робить основу страви приємною у роботі, а самі пельмені будуть чудово тримати форму під час варіння.
Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...
Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...