Правильно приготовлене тісто - це запорука смачних та вдалих пельменів. Для того, щоб вони були м`якими, ніжними, не забитими та просто танули у роті, досвідчені господині додають у тісто два простих інгредієнти, передають Патріоти України.
Молоко
Саме цей напій робить пельмені особливо ніжними, що вони ніби тануть у роті. Щоправда, молоко у тісто радять додавати у невеликій кількості та обов`язково теплим.
Вершкове масло
Ніжний вершковий смак та аромат – саме такими будуть ваші пельмені, якщо ви додасте у тісто вершкове масло. Водночас можна помітити, що цей інгредієнт робить основу страви приємною у роботі, а самі пельмені будуть чудово тримати форму під час варіння.
Найпростіша, смачна і ситна страва з картоплі - деруни. Готувати їх потрібно з жовтих сортів картоплі - ті, які ароматніші і краще розварюються. А для того, щоб деруни не були сірими і забитими, потрібно додавати тільки просіяне борошно, а в основу - ц...
Котлети завдяку додавання кисломолочного сиру в фарш виходять ніжними та соковитими. Але водночас сир в готових котлетах на смак не відчувається. Ще й до того такі котлети добре тримають форму та не розвалюються, передають Патріоти України.