
Правильно приготовлене тісто - це запорука смачних та вдалих пельменів. Для того, щоб вони були м`якими, ніжними, не забитими та просто танули у роті, досвідчені господині додають у тісто два простих інгредієнти, передають Патріоти України.
Молоко
Саме цей напій робить пельмені особливо ніжними, що вони ніби тануть у роті. Щоправда, молоко у тісто радять додавати у невеликій кількості та обов`язково теплим.
Вершкове масло
Ніжний вершковий смак та аромат – саме такими будуть ваші пельмені, якщо ви додасте у тісто вершкове масло. Водночас можна помітити, що цей інгредієнт робить основу страви приємною у роботі, а самі пельмені будуть чудово тримати форму під час варіння.
Чорний чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навіть він може бути небезпечним для деяких людей. Лікарі наголошують, що існують категорії, яким краще обмежити або зовсім відмовитися від цього напою, передають Патріоти України. 1. Людям з під...
Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін ...