Правильно приготовлене тісто - це запорука смачних та вдалих пельменів. Для того, щоб вони були м`якими, ніжними, не забитими та просто танули у роті, досвідчені господині додають у тісто два простих інгредієнти, передають Патріоти України.
Молоко
Саме цей напій робить пельмені особливо ніжними, що вони ніби тануть у роті. Щоправда, молоко у тісто радять додавати у невеликій кількості та обов`язково теплим.
Вершкове масло
Ніжний вершковий смак та аромат – саме такими будуть ваші пельмені, якщо ви додасте у тісто вершкове масло. Водночас можна помітити, що цей інгредієнт робить основу страви приємною у роботі, а самі пельмені будуть чудово тримати форму під час варіння.
Риба містить багато корисних речовин, тому дієтологи радять вживати її регулярно. Але не всі види будуть однаково корисними для організму. Доктор біологічних наук Леонід Горобець зазначив, що корисність прісноводної та морської риби залежить від рівня ...
Чорний шоколад містить поживні речовини, які позитивно впливають на наше здоров’я. Виготовлений із насіння дерева какао, він є одним із найкращих джерел антиоксидантів на планеті, передають Патріоти України. Дослідження показують, що чорний шоколад мо...