Нове дослідження приголомшило навіть скептиків: лише дві чашки чаю без цукру на день - і ризик серцевих хвороб знижується майже на чверть! Але є нюанс, про який замовчують рекламні ролики: додасте цукру - і користь зникає, передають Патріоти України.
Що виявили вчені з Китаю:
А все завдяки потужним поліфенолам — речовинам з антиоксидантним і протизапальним ефектом. Але якщо додати цукор або підсолоджувачі — вони втрачають свою силу.
Увага!
Цукор і підсолоджувачі можуть провокувати інсулінорезистентність, порушення обміну речовин і пришвидшене старіння судин. Це означає — навіть найкращий чай не зможе вас захистити, якщо додасте хоч ложечку!
Хочете жити довше — пийте чай як справжній британець: чорний, гарячий і без цукру! Бонус: більше енергії, кращий настрій і менше походів до лікаря.
Високий кров'яний тиск - це те, що не можна ігнорувати. Якщо його не лікувати, високий кров'яний тиск (або гіпертонія) може призвести до великої кількості серйозних проблем зі здоров'ям, від атеросклерозу до пошкодження головного мозку, пише HealthDige...
Існує декілька методів консервування та зберігання продуктів, щодо яких часто можна почути неточні визначення. Маринування здійснюється із оцтом або іншою кислотою (наприклад, лимонним соком); соління - лише з додаванням солі (без оцту й іншої кислоти)...