Нове дослідження приголомшило навіть скептиків: лише дві чашки чаю без цукру на день - і ризик серцевих хвороб знижується майже на чверть! Але є нюанс, про який замовчують рекламні ролики: додасте цукру - і користь зникає, передають Патріоти України.
Що виявили вчені з Китаю:
А все завдяки потужним поліфенолам — речовинам з антиоксидантним і протизапальним ефектом. Але якщо додати цукор або підсолоджувачі — вони втрачають свою силу.
Увага!
Цукор і підсолоджувачі можуть провокувати інсулінорезистентність, порушення обміну речовин і пришвидшене старіння судин. Це означає — навіть найкращий чай не зможе вас захистити, якщо додасте хоч ложечку!
Хочете жити довше — пийте чай як справжній британець: чорний, гарячий і без цукру! Бонус: більше енергії, кращий настрій і менше походів до лікаря.
Всі ми звикли до того, що їжу в будь-який момент можна дуже швидко розігріти за допомогою мікрохвильовки, плити, духовки або пароварки. Але потрібно обов'язково знати, що є продукти, які категорично не можна повторно розігрівати, оскільки вони можуть с...
Мікрохвильовка – абсолютно незамінний кухонний гаджет, який дуже спрощує процеси підготовки їжі. Але, потрібно знати, що не всі продукти можна розігрівати в мікрохвильовці, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, завд...