"Дві хвилини, а результат - справжня магія!": Клопотенко поділився рецептом особливого салату із огірків

Сезон огірків в Україні в самому розпалі. Візьміть цей овоч, а до нього ще сир фета і спробуйте приготувати салат. Робиться він всього дві хвилини! Його рецепт на своєму сайті опублікував відомий кухар Євген Клопотенко, передають Патріоти України.

"Я обожнюю літо за те, що салат можна зробити практично з будь-яких продуктів в холодильнику. Саме так і з'явився рецепт салату з огірком і сиром фета. Смачний, простий в приготуванні і відмінно підійде до м'яса або риби. До того ж як зазначають дієтологи, огірок – корисний овоч", - описав свій рецепт Клопотенко.

Інгредієнти

Підготуйте всі інгредієнти для приготування салату з огірком і сиром фета. Візьміть 5 огірків, помийте і наріжте півкільцями. Половину цибулини наріжте тонкими пір'ям. Далі візьміть 100 г сиру фета і розкришіть. Полийте всі інгредієнти лимонним соком і 2 ст.л оливкової олії. Візьміть 10 горошин білого перцю і розітріть в ступці. Він додасть салату пікантності. Додайте в салат і добре перемішайте. Салат готовий!

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...