"Дві хвилини, а результат - справжня магія!": Клопотенко поділився рецептом особливого салату із огірків

Сезон огірків в Україні в самому розпалі. Візьміть цей овоч, а до нього ще сир фета і спробуйте приготувати салат. Робиться він всього дві хвилини! Його рецепт на своєму сайті опублікував відомий кухар Євген Клопотенко, передають Патріоти України.

"Я обожнюю літо за те, що салат можна зробити практично з будь-яких продуктів в холодильнику. Саме так і з'явився рецепт салату з огірком і сиром фета. Смачний, простий в приготуванні і відмінно підійде до м'яса або риби. До того ж як зазначають дієтологи, огірок – корисний овоч", - описав свій рецепт Клопотенко.

Інгредієнти

Підготуйте всі інгредієнти для приготування салату з огірком і сиром фета. Візьміть 5 огірків, помийте і наріжте півкільцями. Половину цибулини наріжте тонкими пір'ям. Далі візьміть 100 г сиру фета і розкришіть. Полийте всі інгредієнти лимонним соком і 2 ст.л оливкової олії. Візьміть 10 горошин білого перцю і розітріть в ступці. Він додасть салату пікантності. Додайте в салат і добре перемішайте. Салат готовий!

Ви будете здивовані! ТОП-5 переваг яєць, які можуть допомогти вам схуднути

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:10

Яйця — це чудовий варіант для сніданку, багатий на білок та здорові жири. Крім легкості у приготуванні, цей продукт здатен підтримати ваше здоров’я та навіть, допомогти схуднути, контролюючи апетит та зменшуючи ризик переїдання, передають Патріоти Укра...

Смакота! Чебуреки з лаваша на швидку руку

четвер, 26 вересень 2024, 22:10

Чебуреки – ситна та смачна страва. Але возитися з тістом подобається далеко не всім, та й час не завжди є. Ось саме для таких випадків існують «ледачі чебуреки». Такі чебуреки – безпрограшний варіант для швидкого перекусу або оригінальної закуски для п...