Дві страви в одній сковорідці: Рецепт медової курки з картоплею

Курочка в медово-гірчичному маринаді та картопля готуються на одній пательні. І за годину отримуємо повноцінний обід, зазначають Патріоти України.

Рецепт курячих стегон з медом та картоплею

  • Час: 1 година 5 хвилин
  • Порції: 4


Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Присмачте курячі стегенця сіллю, перцем і часниковим порошком.
  2. Розігрійте оливкову олію у великій чавунній сковороді на середньому вогні. Обсмажте м'ясо по 3 хвилини з кожного боку, доки шкірка не стане золотавою.
  3. Обсмажте часник на тій же сковороді де смажилася курка. Додайте в мед, обидві гірчиці і воду, добре перемішайте. Полийте приготованим соусом курячі стегна.
  4. Наріжте картоплю четвертинками та додайте до решти інгредієнтів.
  5. Випікайте страву в духовці 40 – 50 хвилин. Смачного!

Просто ідеальні! Як приготувати апетитні сирні оладки, за якими всі вишикуються в чергу

п’ятниця, 22 листопад 2024, 22:10

Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...

Це може здивувати! Кулінарні секрети, про які знає не кожна господиня

п’ятниця, 22 листопад 2024, 18:09

Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...