Дві страви в одній сковорідці: Рецепт медової курки з картоплею

Курочка в медово-гірчичному маринаді та картопля готуються на одній пательні. І за годину отримуємо повноцінний обід, зазначають Патріоти України.

Рецепт курячих стегон з медом та картоплею

  • Час: 1 година 5 хвилин
  • Порції: 4


Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Присмачте курячі стегенця сіллю, перцем і часниковим порошком.
  2. Розігрійте оливкову олію у великій чавунній сковороді на середньому вогні. Обсмажте м'ясо по 3 хвилини з кожного боку, доки шкірка не стане золотавою.
  3. Обсмажте часник на тій же сковороді де смажилася курка. Додайте в мед, обидві гірчиці і воду, добре перемішайте. Полийте приготованим соусом курячі стегна.
  4. Наріжте картоплю четвертинками та додайте до решти інгредієнтів.
  5. Випікайте страву в духовці 40 – 50 хвилин. Смачного!

Один продукт з кухні збереже сир свіжим надовго - перевірено експертами

понеділок, 21 липень 2025, 18:30

Сир - делікатний продукт, який швидко втрачає свої смакові якості, якщо його зберігати неправильно. Особливо влітку він може засохнути або запліснявіти всього за кілька днів. Але є простий спосіб, який допоможе зберегти свіжість надовго - і все, що вам...

Чому шашлик виходить сухим: ТОП-5 основних помилок, які псують м’ясо

понеділок, 21 липень 2025, 16:50

Шашлик - це улюблена страва мільйонів, але не завжди результат радує. Іноді м’ясо виходить не соковитим, а жорстким або сухим. У чому ж причина, передають Патріоти України. Експерти розповіли, які помилки найчастіше допускають під час приготування шашл...