Дві страви в одній сковорідці: Рецепт медової курки з картоплею

Курочка в медово-гірчичному маринаді та картопля готуються на одній пательні. І за годину отримуємо повноцінний обід, зазначають Патріоти України.

Рецепт курячих стегон з медом та картоплею

  • Час: 1 година 5 хвилин
  • Порції: 4


Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Присмачте курячі стегенця сіллю, перцем і часниковим порошком.
  2. Розігрійте оливкову олію у великій чавунній сковороді на середньому вогні. Обсмажте м'ясо по 3 хвилини з кожного боку, доки шкірка не стане золотавою.
  3. Обсмажте часник на тій же сковороді де смажилася курка. Додайте в мед, обидві гірчиці і воду, добре перемішайте. Полийте приготованим соусом курячі стегна.
  4. Наріжте картоплю четвертинками та додайте до решти інгредієнтів.
  5. Випікайте страву в духовці 40 – 50 хвилин. Смачного!

Лише спробуйте! Ця спеція зупиняє старіння та рятує печінку - перевірений рецепт

субота, 27 вересень 2025, 19:09

Хвороби печінки - дедалі частіша проблема сучасної людини. Але є простий, дешевий і повністю натуральний спосіб підтримати роботу цього важливого органа, передають Патріоти України. Йдеться про куркуму — спецію, яку в Азії здавна вважають «золотим ліка...

Це може шокувати! Що буде з організмом, якщо пити каву на голодний шлунок

субота, 27 вересень 2025, 8:45

Кава для багатьох стала ритуалом початку дня. Багато хто зізнається: прокинутися без ранкової чашки ароматного напою майже неможливо. Але лікарі й дієтологи наголошують - пити каву натщесерце не варто. Така звичка може призвести до проблем зі шлунком, ...