Курочка в медово-гірчичному маринаді та картопля готуються на одній пательні. І за годину отримуємо повноцінний обід, зазначають Патріоти України.
Рецепт курячих стегон з медом та картоплею
Час: 1 година 5 хвилин
Порції: 4
Приготування:
Розігрійте духовку до 200 градусів. Присмачте курячі стегенця сіллю, перцем і часниковим порошком.
Розігрійте оливкову олію у великій чавунній сковороді на середньому вогні. Обсмажте м'ясо по 3 хвилини з кожного боку, доки шкірка не стане золотавою.
Обсмажте часник на тій же сковороді де смажилася курка. Додайте в мед, обидві гірчиці і воду, добре перемішайте. Полийте приготованим соусом курячі стегна.
Наріжте картоплю четвертинками та додайте до решти інгредієнтів.
Випікайте страву в духовці 40 – 50 хвилин. Смачного!
Нове дослідження приголомшило навіть скептиків: лише дві чашки чаю без цукру на день - і ризик серцевих хвороб знижується майже на чверть! Але є нюанс, про який замовчують рекламні ролики: додасте цукру - і користь зникає, передають Патріоти України. Щ...
Дослідження останніх років показують, що деякі види кави дійсно можуть продовжити життя — якщо споживати їх помірно та правильно, передають Патріоти України. Ось яка кава має найкращий вплив на здоров’я та довголіття:. Висновок:
Найбільше користі — у ...