Дві страви в одній сковорідці: Рецепт медової курки з картоплею

Курочка в медово-гірчичному маринаді та картопля готуються на одній пательні. І за годину отримуємо повноцінний обід, зазначають Патріоти України.

Рецепт курячих стегон з медом та картоплею

  • Час: 1 година 5 хвилин
  • Порції: 4


Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Присмачте курячі стегенця сіллю, перцем і часниковим порошком.
  2. Розігрійте оливкову олію у великій чавунній сковороді на середньому вогні. Обсмажте м'ясо по 3 хвилини з кожного боку, доки шкірка не стане золотавою.
  3. Обсмажте часник на тій же сковороді де смажилася курка. Додайте в мед, обидві гірчиці і воду, добре перемішайте. Полийте приготованим соусом курячі стегна.
  4. Наріжте картоплю четвертинками та додайте до решти інгредієнтів.
  5. Випікайте страву в духовці 40 – 50 хвилин. Смачного!

Не буде сухим! Як смачно посмажити куряче філе

середа, 14 травень 2025, 23:10

Не у кожної господині виходить приготувати соковитим куряче філе, оскільки потрібно знати кілька тонкощів приготування страви. Якщо слідувати певним інструкціям, то страва завжди буде виходити якісною та смачною, передають Патріоти України. У чому поля...

Не робіть так! Основна помилка у приготуванні картопляного пюре, яку допускають 90% господарок

середа, 14 травень 2025, 18:13

Іноді навіть професійні кухарі припускаються помилок у приготуванні найпростіших страв, що вже говорити про любителів. Картопляне пюре навряд чи можна віднести до гарнірів, процес приготування якого проходить завше гладко, передають Патріоти України. К...