У вересні багато господинь намагаються встигнути зробити останні смачні заготовки на зиму. Сьогодні розповімо вам дуже швидкий та унікальний рецепт королівського варення зі слив, яке сподобається всім, передають Патріоти України.
Простий рецепт варення на зиму точно стане вашим улюбленим. Потім його можна використовувати в пиріжки, пироги та навіть подавати з м'ясом. Смачний пряний запах сливи та кислинка лимона з апельсином здивує своїм смаком.
Вам потрібно:
Зливи добре помити розділити на дві частини та видалити кісточки.
Апельсин та лимон помити, прибрати цедру та порізати часточками.
У м'ясорубці на невеликій швидкості перекрутити сливи, апельсин та половинку лимона.
Можна прибрати шкірку з сливи, але тоді варення буде рідкуватим.
Додати до варення цукор та перемішати, поки він повністю не розчиниться.
У чисті банки розкласти варення та зберігати в холодильнику.
Домашня консервація - це популярний спосіб зберегти овочі, фрукти та ягоди на зиму, але що робити, якщо взимку температура в погребі падає нижче нуля? Чи може консервація "переморозитися", і як це позначиться на її смаку, консистенції та безпеці? РБК-У...
Якщо ви хоча б раз приготуєте суші вдома, то ви більше ніколи не замовлятимете їх у ресторані: страва виходить не тільки в рази смачнішою, а й набагато дешевшою, передають Патріоти України. До того ж, ви можете нічим не обмежувати політ своєї фантазії ...