У вересні багато господинь намагаються встигнути зробити останні смачні заготовки на зиму. Сьогодні розповімо вам дуже швидкий та унікальний рецепт королівського варення зі слив, яке сподобається всім, передають Патріоти України.
Простий рецепт варення на зиму точно стане вашим улюбленим. Потім його можна використовувати в пиріжки, пироги та навіть подавати з м'ясом. Смачний пряний запах сливи та кислинка лимона з апельсином здивує своїм смаком.
Вам потрібно:
Зливи добре помити розділити на дві частини та видалити кісточки.
Апельсин та лимон помити, прибрати цедру та порізати часточками.
У м'ясорубці на невеликій швидкості перекрутити сливи, апельсин та половинку лимона.
Можна прибрати шкірку з сливи, але тоді варення буде рідкуватим.
Додати до варення цукор та перемішати, поки він повністю не розчиниться.
У чисті банки розкласти варення та зберігати в холодильнику.
Тушкована капуста – класичний варіант домашньої страви, яку всі ми полюбили ще з дитинства. Про користь тушкованої капусти відомо багато. Вона допомагає зміцнити імунітет, підвищити працездатність, протистояти вірусним захворюванням, передають Патріоти...
Всі ми вже звикли, що перш ніж поставити випікатись пиріжки чи бісквіт, деко встеляємо пергаментом. Він значно полегшує процес відставання випічки від форми, передають Патріоти України. Але в кулінарії, як і в інших справах, буває по-різному. Може трап...