
У вересні багато господинь намагаються встигнути зробити останні смачні заготовки на зиму. Сьогодні розповімо вам дуже швидкий та унікальний рецепт королівського варення зі слив, яке сподобається всім, передають Патріоти України.
Простий рецепт варення на зиму точно стане вашим улюбленим. Потім його можна використовувати в пиріжки, пироги та навіть подавати з м'ясом. Смачний пряний запах сливи та кислинка лимона з апельсином здивує своїм смаком.
Вам потрібно:
Зливи добре помити розділити на дві частини та видалити кісточки.
Апельсин та лимон помити, прибрати цедру та порізати часточками.
У м'ясорубці на невеликій швидкості перекрутити сливи, апельсин та половинку лимона.
Можна прибрати шкірку з сливи, але тоді варення буде рідкуватим.
Додати до варення цукор та перемішати, поки він повністю не розчиниться.
У чисті банки розкласти варення та зберігати в холодильнику.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...