Дивовижно смачна версія знаменитого торту: Рецепт "Наполеона" зі смаком пломбіру від популярної блогерки

Кулінарна блогерка Наталія Калніна запропонувала спекти до свят торт «Наполеон» зі смаком морозива. Про те, як приготувати «Пломбірний Наполеон», вона розповіла на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

Інгредієнти:
Для листкового тіста:
Мука - 550 гр;
Вершкове масло - 360 гр.;
Вода - 150 мл.;
Сіль - 1/3ч.л.;
Уксус 9% – 1 ст.л.;
Яйце -1 шт.
Для крему «Пломбір»:
Молоко – 400 мл.;
Сахар - 200 гр.;
Яйце - 1 шт.;
Крахмаль - 40 гр.;
Ванільний сахар - 1 пачка;
Вершкове масло - 150 гр.;
Вершки 33% для збивання – 250 мл.
Процес приготування торта докладно показаний на відео.

Ви точно це їли! Названо найнебезпечніші види м'яса, від яких потрібно відмовитися

п’ятниця, 31 жовтень 2025, 17:50

М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...

Ці продукти краще не їсти на вечерю - вони заважають спати й підвищують тиск

п’ятниця, 31 жовтень 2025, 12:45

Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...