Кулінарна блогерка Наталія Калніна запропонувала спекти до свят торт «Наполеон» зі смаком морозива. Про те, як приготувати «Пломбірний Наполеон», вона розповіла на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.
Літо - пора пікніків і шашликів, але не завжди виходить отримати соковите, ніжне м’ясо. Часто шашлик виходить сухим і жорстким, що псує настрій і смак страви. Чому так відбувається і як цього уникнути, передають Патріоти України. Дотримуючись цих прост...
Хронічне запалення в організмі може суттєво підвищити ризик розвитку багатьох різних захворювань. Тому одними з головних чинників профілактики і зменшення запалення є правильне харчування. Так що ж варто їсти, щоб ефективно піклуватися про своє здоров'...