Дивовижно смачна версія знаменитого торту: Рецепт "Наполеона" зі смаком пломбіру від популярної блогерки

Кулінарна блогерка Наталія Калніна запропонувала спекти до свят торт «Наполеон» зі смаком морозива. Про те, як приготувати «Пломбірний Наполеон», вона розповіла на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

Інгредієнти:
Для листкового тіста:
Мука - 550 гр;
Вершкове масло - 360 гр.;
Вода - 150 мл.;
Сіль - 1/3ч.л.;
Уксус 9% – 1 ст.л.;
Яйце -1 шт.
Для крему «Пломбір»:
Молоко – 400 мл.;
Сахар - 200 гр.;
Яйце - 1 шт.;
Крахмаль - 40 гр.;
Ванільний сахар - 1 пачка;
Вершкове масло - 150 гр.;
Вершки 33% для збивання – 250 мл.
Процес приготування торта докладно показаний на відео.

Ви будете здивовані! Скільки хвилин можна тримати чайний пакетик в горнятку

неділя, 23 лютий 2025, 6:39

Чай у пакетиках створили, щоб зробити заварювання простішим і швидшим, особливо в дорозі, на роботі чи в інших не надто зручних умовах, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Згодом така форма чаю прижилася, і багато людей відмовилися від трад...

А ви це знали? Чому не можна помішувати рис під час варіння

неділя, 23 лютий 2025, 6:12

Багато господинь намагаються приготувати смачний та розсипчастий рис. Але не завжди це виходить. Рисова каша дуже корисна, вона є чудовим варіантом, оскільки надовго дає почуття ситості, передають Патріоти України. Готується страва дуже просто, проте ї...