Дивовижно смачна версія знаменитого торту: Рецепт "Наполеона" зі смаком пломбіру від популярної блогерки

Кулінарна блогерка Наталія Калніна запропонувала спекти до свят торт «Наполеон» зі смаком морозива. Про те, як приготувати «Пломбірний Наполеон», вона розповіла на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

Інгредієнти:
Для листкового тіста:
Мука - 550 гр;
Вершкове масло - 360 гр.;
Вода - 150 мл.;
Сіль - 1/3ч.л.;
Уксус 9% – 1 ст.л.;
Яйце -1 шт.
Для крему «Пломбір»:
Молоко – 400 мл.;
Сахар - 200 гр.;
Яйце - 1 шт.;
Крахмаль - 40 гр.;
Ванільний сахар - 1 пачка;
Вершкове масло - 150 гр.;
Вершки 33% для збивання – 250 мл.
Процес приготування торта докладно показаний на відео.

Не робіть так! ТОП-7 помилок господинь, які псують смак перших страв

п’ятниця, 22 листопад 2024, 10:12

Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...

ТОП-10 секретів повітряного картопляного пюре

п’ятниця, 22 листопад 2024, 9:10

Хто відмовиться від гарніру у вигляді ніжного та повітряного картопляного пюре, який стане доповненням до будь-яких страв з м’яса та риби. Але не завжди нам виходить приготувати пюре правильно: змінюється колір, з’являються грудочки і неприємний присма...