Будь-яка господиня хоче порадувати своїх гостей смачною випічкою до чаю, яку готує сама. Сьогодні розповімо ідеальний рецепт тертого пирога з варенням, який полюблять всі, передають Патріоти України.
Ніжне тісто, солодка начинка та трохи вашого часу зроблять свято неймовірно смачним. Тертий пиріг готувати дуже просто та головне швидко.
Вам потрібно:
Якщо у вас варення з кислинкою, то можна для тіста додати трохи більше цукру.
Вершкове масло обов'язково розтопити та всипати цукор.
Яйця помити, розбити в глибоку миску та збити віночком.
До яєць додаємо вершкове масло та цукор, продовжуємо збивати.
Борошно просіяти та все всипати до отриманої суміші.
Замішуємо тісто в кухонному комбайні або міксером.
Зробити з пісочного тіста кульку, закрити харчовою плівкою та відправити в морозилку на 20 хвилин.
Розділити тісто на 2 частини, одну половину перекласти в попередньо змащену вершковим маслом форму.
Далі шар варення для тертого пирога. Це може бути полуничне, абрикосове, вишневе варення.
Натерти на крупній тертці тісто, що залишилося та рясно присипати пиріг.
Розігріти духовку до 180 градусів та випікати тертий пиріг 30 хвилин.
Дати трохи охолонути та подавати до столу. Можна посипати кокосовою стружкою або цукровою пудрою.
Чавунна сковорідка вважається універсальним посудом, який може прослужити десятки років. Вона добре тримає температуру, рівномірно прогріває страви та підходить для багатьох рецептів. Але навіть у такого міцного посуду є свої обмеження. Є продукти, які...
Більшість людей не уявляє початок дня без горнятка кави. Зранку вона бадьорить після поганого сну та додає енергії. Кава також багата на антиоксиданти, які, як доведено, захищають від серцевих захворювань та раку. В останнє десятиліття проведено і опуб...