Якщо потрібно посмажити м’ясо або ж курку, в клярі вони стають значно апетитнішими. Кляр роблять з яйцем, але його можна замінити іншим інгредієнтом. Страва від цього стане тільки соковитішою та м’якшою. Розповідаємо альтернативний варіант заміни яйця, передають Патріоти України.
Яйця в клярі можна замінити на майонез. М’ясо з ним вийде дійсно кращим. Ви оціните різницю, коли будете смакувати.
Майонез розведіть трохи водою, а далі вмішуйте борошно, спеції. як завжди. Також замість майонезу можна використовувати сметану, молоко, кефір. Але ці компоненти не розводять водою.
Якщо змішати тільки воду та борошно, кляр вийде, але буде дещо м’якшим та не матиме насиченого смаку. На крайній випадок потрібно додавати більше смаку за допомогою спецій.
Цей простий кулінарний трюк зробить зі звичайних пельменів справжній кулінарний шедевр, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. . Напевно, немає такої людини на світі, яка б не варила хоч раз у житті пельмені. Бо вони не лише смачні, а й швидк...
Приготування смачного бульйону – це справжнє мистецтво, що потребує ретельного підходу та уваги до кожної дрібниці. Однак, існує три помилки, які роблять майже всі під час приготування цієї страви, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Кухарі...