Ефект приємно здивує! Чим замінити яйце в клярі, щоб м’ясо стало смачнішим

Якщо потрібно посмажити м’ясо або ж курку, в клярі вони стають значно апетитнішими. Кляр роблять з яйцем, але його можна замінити іншим інгредієнтом. Страва від цього стане тільки соковитішою та м’якшою. Розповідаємо альтернативний варіант заміни яйця, передають Патріоти України.

Подробиці

Яйця в клярі можна замінити на майонез. М’ясо з ним вийде дійсно кращим. Ви оціните різницю, коли будете смакувати.

Майонез розведіть трохи водою, а далі вмішуйте борошно, спеції. як завжди. Також замість майонезу можна використовувати сметану, молоко, кефір. Але ці компоненти не розводять водою.

Якщо змішати тільки воду та борошно, кляр вийде, але буде дещо м’якшим та не матиме насиченого смаку. На крайній випадок потрібно додавати більше смаку за допомогою спецій.

Не робіть помилок! Названо сорти капусти, які не підходять для квашення і маринування

неділя, 27 жовтень 2024, 19:04

Квашена капуста - смачна вітамінна закуска для зими, яку готують ледь не кожної осені. Проте деякі сорти капусти категорично не можна квасити або маринувати - така заготівля буде несмачною. РБК-Україна (проєкт Styler) розповідає, які сорти капусти не с...

А ви це знали? Для чого тримати картоплю в окропі перед смаженням

неділя, 27 жовтень 2024, 17:07

Смажену картоплю можна приготувати ідеальною. Для цього потрібно позбавити її від зайвого крохмалю. Спеціальна процедура з гарячою водою допоможе досягти цього результату, передають Патріоти України. Наріжте картоплю та промийте її холодною водою та ви...