Ефект приємно здивує! Як приготувати маринад для шашлику на квасі

Маринадів для м’яса багато, тож вибирати смаки є з чого. Якщо ви раніше ще не куштували підготувати шашлик до смаження з використанням квасу, тоді варто спробувати, передають Патріоти України.

Зверніть увагу на вибір квасу. Це не має бути магазинний солодкий з цукром. Він немає нічого спільного з нормальним квасом. Тому будьте обачні в виборі.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • натуральний квас — 2 л;
  • цибуля — 2 шт.;
  • мед — 2 ст.л.;
  • мелений чорний перець;
  • сіль.

Як приготувати

Процес приготування маринаду доволі логічний. Подані інгредієнти потрібно разом змішати. Далі занурте в нього м’ясо. Маринувати потрібно приблизно 2-3 години. А далі відповідальний процес смаження. Дивіться уважно, щоб шашлик не згорів. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Що їсти в спеку, коли нічого не хочеться - топ легких літніх страв

п’ятниця, 20 червень 2025, 10:07

З настанням літньої спеки апетит часто зникає, а організм потребує не калорій, а вологи, легкості та свіжості. Лікарі й дієтологи радять у такі дні не змушувати себе їсти важку їжу, а обирати легкі, охолоджуючі страви, які водночас забезпечать організм...

Домашній квас - літній напій №1: Як приготувати самостійно

п’ятниця, 20 червень 2025, 9:12

У сезон спеки українці все частіше згадують про натуральний домашній квас — освіжаючий, корисний і без зайвого цукру. У той час, як магазинні варіанти часто містять консерванти, зробити справжній квас удома — простіше, ніж здається, передають Патріоти ...