Ефект приємно здивує! Як приготувати маринад для шашлику на квасі

Маринадів для м’яса багато, тож вибирати смаки є з чого. Якщо ви раніше ще не куштували підготувати шашлик до смаження з використанням квасу, тоді варто спробувати, передають Патріоти України.

Зверніть увагу на вибір квасу. Це не має бути магазинний солодкий з цукром. Він немає нічого спільного з нормальним квасом. Тому будьте обачні в виборі.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • натуральний квас — 2 л;
  • цибуля — 2 шт.;
  • мед — 2 ст.л.;
  • мелений чорний перець;
  • сіль.

Як приготувати

Процес приготування маринаду доволі логічний. Подані інгредієнти потрібно разом змішати. Далі занурте в нього м’ясо. Маринувати потрібно приблизно 2-3 години. А далі відповідальний процес смаження. Дивіться уважно, щоб шашлик не згорів. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Візьміть на замітку! У якій воді досвідчені господарки варять картоплю, щоб було смачно

четвер, 10 жовтень 2024, 18:08

Відварена картопля є дуже популярною стравою, передають Патріоти України. Адже овоч можна використовувати як смачний гарнір або ж відварити для приготування пюре та популярних видів салатів. Здавалося б, з варінням цього продукту зможе впоратися навіть...

А ви це знали? Досвідчені господині розповіли, коли до дерунів потрібно додати молоко, а коли кефір

четвер, 10 жовтень 2024, 17:15

Деякі господині додають у тісто для дерунів молоко, а деякі – кефір. До речі, у класичному рецепті дерунів є лише картопля, сіль та яйця, але зараз рецептів даної страви безліч. Додають і м’ясо, і цибулю, і кабачки, передають Патріоти України. Молоко ч...