Маринадів для м’яса багато, тож вибирати смаки є з чого. Якщо ви раніше ще не куштували підготувати шашлик до смаження з використанням квасу, тоді варто спробувати, передають Патріоти України.
Зверніть увагу на вибір квасу. Це не має бути магазинний солодкий з цукром. Він немає нічого спільного з нормальним квасом. Тому будьте обачні в виборі.
Для приготування потрібні такі продукти:
Процес приготування маринаду доволі логічний. Подані інгредієнти потрібно разом змішати. Далі занурте в нього м’ясо. Маринувати потрібно приблизно 2-3 години. А далі відповідальний процес смаження. Дивіться уважно, щоб шашлик не згорів. Смачного!
Боротьба з неконтрольованим потягом до їжі – знайома проблема для багатьох, хто прагне схуднути. Часто найважче – не відмовитись від улюблених ласощів, а навчитися стримувати апетит і вибирати корисніші альтернативи, передають Патріоти України. Правиль...
Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його право. Розкажемо, як виконати ...