
Якщо у вашому садку цього року вродило багато яблук, варто побалувати себе та домашніх апетитними пирогами. Існує безліч рецептів приготування, але варто пам’ятати про те, що в плані яблучних пирогів строгих стандартів не буває і будь-який кухар може зробити страву по-своєму, передають Патріоти України.
Які 7 секретів досвідчених господарок вам варто взяти на замітку:
- Щоб пиріг вийшов максимально смачним, краще відмовитися від використання солодких сортів на користь кислих.
- Можна буде додати трохи будь-яких ягід для того, щоб зробити смак багатшим і незвичайним.
- Як і для будь-якої випічки, не забудьте просіяти борошно через сито. Це дозволить тісту стати повітряним та танути у роті.
- Також варто пам’ятати про те, що сам смак тіста також можна зробити більш цікавим. Додайте в нього ванілін або корицю, які відмінно поєднуються з яблучним смаком.
- Змастіть форму вершковим маслом, але небагато – тільки для того, щоб пиріг не прилипав.
- Щоб пиріг піднявся і не “опадав” у процесі випікання, не варто постійно відчиняти дверцята духовки і нетерпляче поглядати. Просто почекайте потрібний час.
- Подавати яблучний пиріг потрібно не відразу: нехай він трохи охолоне.
Між домашньою та ресторанною піцою – справжня прірва. Секрет смачної піци полягає саме в особливому тісті, яке роблять у піцеріях. Вони ніколи не додають дріжджі, які завжди фігурують у домашніх рецептах. Купуючи в магазині вже готове тісто, ви завжди ...
Смачні пельмені — улюблена страва багатьох людей. Звичайно, що основний компонент смаку — це фарш. Тісто має не менше значення, але зауважень до м’ясної складової буває значно більше. Читайте далі, що допоможе зробити його смачним та соковитим, передаю...