Ефект здивує навіть досвідчених господинь! Навіщо додавати в борщ вершкове масло

Борщ – національна українська страва, яка просто ідеальна для обіду. Смачний та ароматний борщик викликає апетит у багатьох просто своїм виглядом, передають Патріоти Українию.

Але при цьому кожна господиня має свій особливий секрет приготування такої страви.

Наприклад, деякі додають у суп трохи вершкового масла.

Робити це потрібно вже ближче до кінця варіння.

При цьому новачки у кулінарії можуть здивуватися такому компоненту у звичному та класичному частуванні.

Але насправді такий додатковий інгредієнт робить смак ніжнішим, допомагає «подружити» решту компонентів у борщі.

Вершкове масло у разі виконує роль соусу – вирівнює смак. При цьому борщ виходить більш насиченим та ситним.

Скільки саме масла додавати? Тут все залежить від об’єму каструлі.

Для стандартного обє’му вистачить невеликого шматочка до 80 г.

При цьому таку кількість можна поділити на дві частини. Першу можна додати в засмажку, а другу в готовий борщ за п’ять хвилин до зняття каструлі з вогню.

Смакота! Ліниві вареники з сиром за 15 хвилин

четвер, 15 травень 2025, 13:35

Саме 15 хвилин треба для того, щоб ці вареники приготувати, зварити і навіть з’їсти. Дуже ліниві і неймовірно смачні. Спробуйте, якщо нема часу виліплювати з тіста вироби, передають Патріоти України. Тісто для лінивих вареників готується просто. Беремо...

Не відірватися! Шоколадні тістечка з вишнями - ви не захочете ні з ким ділитись

четвер, 15 травень 2025, 11:08

Шоколадний рай буває. Він виглядає, як тістечко з вишнями. Цей рецепт розрахований на 20 порцій, але ви не захочете ні з ким ділитись. Надто смачно та шоколадно. Ці тістечка можуть перевершити інші десерти, передають Патріоти України. Для приготування ...