Ефект здивує навіть досвідчених господинь! Навіщо додавати в борщ вершкове масло

Борщ – національна українська страва, яка просто ідеальна для обіду. Смачний та ароматний борщик викликає апетит у багатьох просто своїм виглядом, передають Патріоти Українию.

Але при цьому кожна господиня має свій особливий секрет приготування такої страви.

Наприклад, деякі додають у суп трохи вершкового масла.

Робити це потрібно вже ближче до кінця варіння.

При цьому новачки у кулінарії можуть здивуватися такому компоненту у звичному та класичному частуванні.

Але насправді такий додатковий інгредієнт робить смак ніжнішим, допомагає «подружити» решту компонентів у борщі.

Вершкове масло у разі виконує роль соусу – вирівнює смак. При цьому борщ виходить більш насиченим та ситним.

Скільки саме масла додавати? Тут все залежить від об’єму каструлі.

Для стандартного обє’му вистачить невеликого шматочка до 80 г.

При цьому таку кількість можна поділити на дві частини. Першу можна додати в засмажку, а другу в готовий борщ за п’ять хвилин до зняття каструлі з вогню.

Є секрет! Що робити, щоб деруни вбирали менше олії

п’ятниця, 27 червень 2025, 19:10

Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...

Не відірватися! Як приготувати смачний лимонний квас

п’ятниця, 27 червень 2025, 17:14

У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...