Ефект здивує навіть досвідчених господинь! Навіщо додавати в борщ вершкове масло

Борщ – національна українська страва, яка просто ідеальна для обіду. Смачний та ароматний борщик викликає апетит у багатьох просто своїм виглядом, передають Патріоти Українию.

Але при цьому кожна господиня має свій особливий секрет приготування такої страви.

Наприклад, деякі додають у суп трохи вершкового масла.

Робити це потрібно вже ближче до кінця варіння.

При цьому новачки у кулінарії можуть здивуватися такому компоненту у звичному та класичному частуванні.

Але насправді такий додатковий інгредієнт робить смак ніжнішим, допомагає «подружити» решту компонентів у борщі.

Вершкове масло у разі виконує роль соусу – вирівнює смак. При цьому борщ виходить більш насиченим та ситним.

Скільки саме масла додавати? Тут все залежить від об’єму каструлі.

Для стандартного обє’му вистачить невеликого шматочка до 80 г.

При цьому таку кількість можна поділити на дві частини. Першу можна додати в засмажку, а другу в готовий борщ за п’ять хвилин до зняття каструлі з вогню.

А ви це знали? Чи можна класти фольгу в аерогриль

п’ятниця, 19 грудень 2025, 23:10

Алюмінієва фольга - незамінний помічник на кухні, вона допомагає і готувати страви, і краще їх зберігати. Але чи можна використовувати цей матеріал у популярних нині аерогрилях, передають Патріоти України. Ключові поради з цього приводу дало видання Sl...

А ви це знали? Що означає зелене кільце навколо жовтка

п’ятниця, 19 грудень 2025, 9:59

Яйця круто - досить поширений вибір, наприклад, для сніданку. Після варіння, очищення та розрізання яйця навпіл ми іноді помічаємо зеленувате кільце навколо жовтка. Це виглядає не дуже апетитно, але це не означає, що яйце неїстівне. Їх цілком безпечно ...