Ефект здивує навіть досвідчених господинь! Навіщо додавати в борщ вершкове масло

Борщ – національна українська страва, яка просто ідеальна для обіду. Смачний та ароматний борщик викликає апетит у багатьох просто своїм виглядом, передають Патріоти Українию.

Але при цьому кожна господиня має свій особливий секрет приготування такої страви.

Наприклад, деякі додають у суп трохи вершкового масла.

Робити це потрібно вже ближче до кінця варіння.

При цьому новачки у кулінарії можуть здивуватися такому компоненту у звичному та класичному частуванні.

Але насправді такий додатковий інгредієнт робить смак ніжнішим, допомагає «подружити» решту компонентів у борщі.

Вершкове масло у разі виконує роль соусу – вирівнює смак. При цьому борщ виходить більш насиченим та ситним.

Скільки саме масла додавати? Тут все залежить від об’єму каструлі.

Для стандартного обє’му вистачить невеликого шматочка до 80 г.

При цьому таку кількість можна поділити на дві частини. Першу можна додати в засмажку, а другу в готовий борщ за п’ять хвилин до зняття каструлі з вогню.

Це може здивувати! Харчові звички, які підвищують рівень холестерину

середа, 5 листопад 2025, 16:50

Підвищений рівень холестерину часто залишається непоміченим, доки не призводить до серйозних проблем із серцем чи судинами. Саме тому профілактика має починатися з повсякденних звичок, зокрема - з харчування, передають Патріоти України. Наш раціон безп...

Цитрусові під забороною: ТОП-4 категорії людей, яким не можна мандарини

середа, 5 листопад 2025, 12:44

Мандарини - смачні та корисні цитрусові, але вони підходять не всім. Через високу кислотність і цукор деякі категорії людей повинні обмежити або уникати їх споживання, передають Патріоти України.