Ефектна й смачна закуска, гості оцінять: Рецепт "мідій" із чорносливу

Такі мідії до смаку морепродуктів не мають жодного відношення, але за зовнішнім виглядом дуже нагадуют молюска. В основі чорнослив, який не тільки прекрасно поєднується з багатьма інгредієнтами, а ще й є дуже корисним. Ця ефектна закуска вражає своїм зовнішнім виглядом, елементарністю приготування, чудовим смаком і зможе стати яскравим доповненням вашого святкового столу. Ідея опублікована на сторінці prostosmary в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • чорнослив – 150 г
  • варений жовток – 1 шт
  • сир – 50 г
  • волоські горіхи – 25 г
  • майонез – 1 ст. л
  • часник – 1 зубчик
  • петрушка – 2 гілочки

Спосіб приготування:

1. Подрібнити варений яєчний жовток, розім'явши його вилкою.

2. Сир дрібно натерти, з'єднати все в одній мисці.

3. Додати сюди обсмажені та подрібнені волоські горіхи, зелень петрушки та зубчик часнику.

4. Заправити майонезом та перемішати.

5. Викласти готову суміш у великі чорносливини, попередньо промиті та розрізані навпіл.

6. Якщо чорнослив сухий, заздалегідь потрібно розпарити його.

Є секрет! Як зварити магазинні пельмені так, щоб їх не відрізнили від домашніх

понеділок, 9 червень 2025, 12:12

Що б не радили кулінарні блогери, але найсмачнішим способом приготування пельменів є їхнє традиційне варіння в каструлі з водою. Але в одному сперечатися точно не варто. Існує одна хитрість, яка дозволяє зварити магазинні пельмені так, що їх не відрізн...

Будуть ідеальні! Чим змастити відбивні за годину до смаження

понеділок, 9 червень 2025, 11:15

Перед обсмажуванням м’яса товсті шматки бажано зробити плоскішими за допомогою відбивного молотка. Однак ця процедура далеко не завжди дозволяє досягти ідеального результату, передають Патріоти України. М’ясний продукт може залишитися жорстким. В резул...