Присвячується всім любителям капусти і вегетаріанцям! Хоча навіть ті, хто вважають за краще котлети з м’яса, оцінять цей рецепт, якщо приготують, зазначають Патріоти України.
Адже капустяні котлетки виходять надзвичайно ніжними і смачними! Їх можна подати як гарнір, а також як самостійну страву!
Інгредієнти, які знадобляться:
Капусту необхідно нарізати у вигляді кубиків. Візьміть сковорідку по глибше, покладіть шматок масла, нагрійте і покладіть капусту. Відразу влийте воду і тушкуйте 10 хвилин на вогні середньої інтенсивності, поки рідина не випарується.
Після того, як почуєте капустяний аромат і овоч стане злегка золотистим, всипте вівсяні пластівці, влийте молоко, додайте сіль і поперчіть.
Перемішайте і тушкуйте на вогні слабкої інтенсивності 10 хвилин. Періодично мішайте, щоб нічого не підгоріло. Вимкніть вогонь і дайте капусті охолонути. Після охолодження вбийте яйця і перемішайте.
Візьміть формочки призначені для кексів і змастіть їх маслом. Розкладіть капустяну масу. Якщо у вас такі формочки, як на фото, то вийде 10 порцій.
Попередньо нагрійте духовку до 180 °. Час запікання – півгодини. Як побачите, що з’явилася золотава скоринка, можете витягувати з духовки. Подавайте в гарячому вигляді з рибною або м’ясною стравою.
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...