Присвячується всім любителям капусти і вегетаріанцям! Хоча навіть ті, хто вважають за краще котлети з м’яса, оцінять цей рецепт, якщо приготують, зазначають Патріоти України.
Адже капустяні котлетки виходять надзвичайно ніжними і смачними! Їх можна подати як гарнір, а також як самостійну страву!
Інгредієнти, які знадобляться:
Капусту необхідно нарізати у вигляді кубиків. Візьміть сковорідку по глибше, покладіть шматок масла, нагрійте і покладіть капусту. Відразу влийте воду і тушкуйте 10 хвилин на вогні середньої інтенсивності, поки рідина не випарується.
Після того, як почуєте капустяний аромат і овоч стане злегка золотистим, всипте вівсяні пластівці, влийте молоко, додайте сіль і поперчіть.
Перемішайте і тушкуйте на вогні слабкої інтенсивності 10 хвилин. Періодично мішайте, щоб нічого не підгоріло. Вимкніть вогонь і дайте капусті охолонути. Після охолодження вбийте яйця і перемішайте.
Візьміть формочки призначені для кексів і змастіть їх маслом. Розкладіть капустяну масу. Якщо у вас такі формочки, як на фото, то вийде 10 порцій.
Попередньо нагрійте духовку до 180 °. Час запікання – півгодини. Як побачите, що з’явилася золотава скоринка, можете витягувати з духовки. Подавайте в гарячому вигляді з рибною або м’ясною стравою.
Варіант дієтичної вечері — це відварена риба. Легка страва, яку можна приготувати в будь-який день. Навіть, якщо ви дуже сильно втомлені після роботи. Просто відварена риба смачна, але ще кращою вона стане із яєчно-масляним соусом. Це вийде справжня ре...
Цвітна капуста є корисним овочем, який має бути на столі у дорослих і дітей. Вона покращує роботу серцево-судинної системи, лікує розлади шлунку та є потужним джерелом рослинного білка, клітковини та жирних кислот Омега-3. Пропонуємо вам смачну та елег...