Якщо вам хочеться, щоб фарш мав неймовірно ніжну текстуру, то над ним доведеться як слід попрацювати, передають Патріоти України.
Ці хитрощі можна сміливо назвати універсальними.
Сало
Не варто недооцінювати роль жиру у “створенні” ідеальної м’ясної основи для будь-якої страви. Жир допомагає фаршу стати м’яким та ніжним.
Така страва вийде смачнішою та ніжнішою.
Також сало дає легкий аромат у процесі приготування. Однак важливо пам’ятати про те, що до фаршу додають якісне сало, а не те, що завалялося в холодильнику.
Масло
Котлети, пельмені або навіть голубці виграють у тому випадку, якщо до складу фаршу ввести трохи тертого масла. У процесі приготування воно просочить весь фарш.
В результаті страва вийде надзвичайно ніжною і смачною.
Картопля
Мало хто знає про те, що використання подрібненої на тертці картоплі зробить фарш не тільки соковитішим, але й неймовірно ніжним.
На кілограм м’яса беріть одну-дві картоплю середнього розміру.
Багато господинь знають про те, що без муки якісні сирники приготувати складно. Продукт допомагає досягти однорідної консистенції, завдяки чому сирна страва тримає форму і не розсипається під час смаження. Але у муки є ряд недоліків, через які її не хо...
На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...