Якщо вам хочеться, щоб фарш мав неймовірно ніжну текстуру, то над ним доведеться як слід попрацювати, передають Патріоти України.
Ці хитрощі можна сміливо назвати універсальними.
Сало
Не варто недооцінювати роль жиру у “створенні” ідеальної м’ясної основи для будь-якої страви. Жир допомагає фаршу стати м’яким та ніжним.
Така страва вийде смачнішою та ніжнішою.
Також сало дає легкий аромат у процесі приготування. Однак важливо пам’ятати про те, що до фаршу додають якісне сало, а не те, що завалялося в холодильнику.
Масло
Котлети, пельмені або навіть голубці виграють у тому випадку, якщо до складу фаршу ввести трохи тертого масла. У процесі приготування воно просочить весь фарш.
В результаті страва вийде надзвичайно ніжною і смачною.
Картопля
Мало хто знає про те, що використання подрібненої на тертці картоплі зробить фарш не тільки соковитішим, але й неймовірно ніжним.
На кілограм м’яса беріть одну-дві картоплю середнього розміру.
Картопляні чіпси давно стали популярною закускою, без якої не обходиться жоден кіносеанс або вечірка. Проте, регулярне вживання цього хрусткого задоволення може обернутися серйозними проблемами зі здоров’ям. І мова не лише про зайві кілограми, передают...
Хоч ми й охоче експериментуємо з новими рецептами, звичайна варена картопля досі залишається основою домашніх страв. Вона смачна, ситна й універсальна. Проте її приготування часто здається нудним і довгим. Добре, що є прості трюки, які не лише прискоря...