
Якщо вам хочеться, щоб фарш мав неймовірно ніжну текстуру, то над ним доведеться як слід попрацювати, передають Патріоти України.
Ці хитрощі можна сміливо назвати універсальними.
Сало
Не варто недооцінювати роль жиру у “створенні” ідеальної м’ясної основи для будь-якої страви. Жир допомагає фаршу стати м’яким та ніжним.
Така страва вийде смачнішою та ніжнішою.
Також сало дає легкий аромат у процесі приготування. Однак важливо пам’ятати про те, що до фаршу додають якісне сало, а не те, що завалялося в холодильнику.
Масло
Котлети, пельмені або навіть голубці виграють у тому випадку, якщо до складу фаршу ввести трохи тертого масла. У процесі приготування воно просочить весь фарш.
В результаті страва вийде надзвичайно ніжною і смачною.
Картопля
Мало хто знає про те, що використання подрібненої на тертці картоплі зробить фарш не тільки соковитішим, але й неймовірно ніжним.
На кілограм м’яса беріть одну-дві картоплю середнього розміру.
Квашена капуста - один із найсмачніших і найкорисніших продуктів. Готувати її можна дуже просто в домашніх умовах, достатньо всього лише - вибрати не мляву, соковиту капусту, і знати, як її правильно готувати, щоб закуска була без неприємного запаху, п...
Іноді, розбиваючи яйце, можна помітити маленьку червону плямку, схожу на краплю крові. Багато людей відразу викидають таке яйце або видаляють пляму. Насправді, червона пляма - це невеликий згусток крові, що виникає через мікрокрововилив у репродуктивно...