Фарширована картопля - відмінний рецепт для смачної і ситної вечері, яка сподобається всім

Приготувати таку фаршировану картоплю не складе труднощів. Зате в результаті у вас вийде смачна і ситна страва для сімейної вечері, зазначають Патріоти України.

Продукти, які будуть необхідні для приготування:

  • Картопля – 15 штук;
  • Цибуля ріпчаста – одна головка;
  • М’ясо будь-яке – 250 г;
  • Сметана – 50 г;
  • Томатна паста – на ваш смак;
  • Сіль і перець на ваш смак;
  • Масло вершкове – 50 г.

Фарширована картопля: приступаємо до процесу приготування

Почистіть картоплю від шкірки, помийте і виріжте середину. Складіть в каструлю, налийте води і помістіть на вогонь. Варіть 8-10 хвилин до напівготовності.

М’ясо помийте, зніміть лушпиння з цибулі і поріжте їх на довільні шматки. Перекрутіть інгредієнти, використовуючи м’ясорубку.

Готовий фарш посоліть, поперчіть і перемішайте.

Напівготову картоплю наповніть фаршем і покладіть в глибоке деко або форму. Викладіть так, щоб картопля лежала щільно одна біля одної.

Вершкове масло розтопіть, як вам зручно, і з’єднайте зі сметаною. Розведіть водою і посоліть. Розмішайте і залийте картоплю. Ще можете додати томатної пасти в заливку.

Увімкніть духовку на 180 ° і після того, як нагріється, помістіть картоплю на півгодини.

Творить дива! Названо фрукт, який захищає від старіння і здатен подовжити життя на десятки років

четвер, 18 квітень 2024, 16:56

Дякувати за такий вплив фрукта на здоров’я слід вітамінам, мінералам та клітковині, що містяться в ньому, передають Патріоти України. Здатністю уповільнювати процеси старіння і подовжувати життя володіє манго. Напевно, це найсмачніший екзотичний фрукт....

Діти будуть у захваті! Як приготувати домашнє печиво на смак, як "Орео"

четвер, 18 квітень 2024, 15:08

Шоколадне печиво з ніжною білою начинкою смакує багатьом людям. Особливо, якщо його їсти, як радить реклама: покрутити, вмочити в молоко і з’їсти. Пропонуємо приготувати схоже печиво, але більш корисне, адже домашнє, передають Патріоти України. Змішайт...