Приготувати таку фаршировану картоплю не складе труднощів. Зате в результаті у вас вийде смачна і ситна страва для сімейної вечері, зазначають Патріоти України.
Продукти, які будуть необхідні для приготування:
Почистіть картоплю від шкірки, помийте і виріжте середину. Складіть в каструлю, налийте води і помістіть на вогонь. Варіть 8-10 хвилин до напівготовності.
М’ясо помийте, зніміть лушпиння з цибулі і поріжте їх на довільні шматки. Перекрутіть інгредієнти, використовуючи м’ясорубку.
Готовий фарш посоліть, поперчіть і перемішайте.
Напівготову картоплю наповніть фаршем і покладіть в глибоке деко або форму. Викладіть так, щоб картопля лежала щільно одна біля одної.
Вершкове масло розтопіть, як вам зручно, і з’єднайте зі сметаною. Розведіть водою і посоліть. Розмішайте і залийте картоплю. Ще можете додати томатної пасти в заливку.
Увімкніть духовку на 180 ° і після того, як нагріється, помістіть картоплю на півгодини.
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...