Дуже ароматна і апетитна фарширована скумбрія з чудовою начинкою. Часу на приготування піде зовсім небагато. Спробуйте обов’язково. Це дуже смачно, зазначають Патріоти України.
Для початку помиємо і почистимо скумбрію.
Прибираємо з скумбрії зябра, плавники і розрізаємо рибу зверху по хребту рівно, двома паралельними лініями (з одного боку хребта і з іншого).
І тепер дуже легко за допомогою звичайних кухонних ножиць перерізуємо хребет біля основи голови і хвоста. Прибираємо чорну плівку і всі нутрощі.
Паперовим рушником або серветками протираємо рибу зсередини, щоб не залишилося жодної вологи.
Перчимо і солимо рибу за смаком і скроплюємо рибу по внутрішній поверхні лимоном.
Цибулю чистимо і ріжемо дрібними кубиками. Через велику тертку натираємо моркву.
Ставимо сковорідку на середній вогонь, трохи її прогріваємо, наливаємо олію і викладаємо цибулю.
Злегка обсмаживши цибулю, додаємо в сковорідку моркву і смажимо все хвилин 7.
Далі додаємо 1 ложку томатної пасти. Трохи посолити за смаком.
Все добре перемішуємо і тушкуємо ще хвилин 5-6.
На деко застелений пергаментним папером викладаємо скумбрію.
Готовою начинкою начиняє нашу рибу. Зверху прикрашаємо болгарським перцем.
У розігріту до 200 градусів духовку ставимо деко приблизно на 15-20 хвилин. Приємний апетиту!
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...