Фарширована скумбрія - дуже смачно і просто! Рибу тепер готуватимете тільки так

Дуже ароматна і апетитна фарширована скумбрія з чудовою начинкою. Часу на приготування піде зовсім небагато. Спробуйте обов’язково. Це дуже смачно, зазначають Патріоти України.

Продукти

  • Скумбрія – 4 шт.
  • Лимон – 1 шт
  • Морква – 3 шт.
  • Цибуля – 3 шт.
  • Томатна паста – 1 ст.л.
  • Болгарський перець – 2 шт.
  • Соняшникова олія для смаження
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний – за смаком

Як приготувати фаршировану скумбрію:

Для початку помиємо і почистимо скумбрію.

Прибираємо з скумбрії зябра, плавники і розрізаємо рибу зверху по хребту рівно, двома паралельними лініями (з одного боку хребта і з іншого).

І тепер дуже легко за допомогою звичайних кухонних ножиць перерізуємо хребет біля основи голови і хвоста. Прибираємо чорну плівку і всі нутрощі.

Паперовим рушником або серветками протираємо рибу зсередини, щоб не залишилося жодної вологи.

Перчимо і солимо рибу за смаком і скроплюємо рибу по внутрішній поверхні лимоном.

Тепер приготуємо начинку.

Цибулю чистимо і ріжемо дрібними кубиками. Через велику тертку натираємо моркву.

Ставимо сковорідку на середній вогонь, трохи її прогріваємо, наливаємо олію і викладаємо цибулю.

Злегка обсмаживши цибулю, додаємо в сковорідку моркву і смажимо все хвилин 7.

Далі додаємо 1 ложку томатної пасти. Трохи посолити за смаком.

Все добре перемішуємо і тушкуємо ще хвилин 5-6.

На деко застелений пергаментним папером викладаємо скумбрію.

Готовою начинкою начиняє нашу рибу. Зверху прикрашаємо болгарським перцем.

У розігріту до 200 градусів духовку ставимо деко приблизно на 15-20 хвилин. Приємний апетиту!

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...