Якщо вам набридли звичайні пироги, Патріоти України пропонують вам приготувати страву французької кухні – Кіш Лорен. Ніжна начинка, тонке пісочне тісто та соковита курочка, пальчики оближеш!
Рецепт пирога Кіш Лорен
Кіш Лорен – класичний пиріг французької кухні. Цей пиріг існує ще з початку 18 століття і весь цей час залишається улюбленцем мільйонів. Не зволікайте з приготування цієї страви, адже вона точно стане вашим фаворитом.
Як приготувати тісто на Кіш Лорен
Час: 30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
Приготування:
Натріть вершкове масло на грубій тертці до борошна. Розітріть все руками до крихти.
Вибийте до борошна яйця та посоліть. Замісіть еластичне тісто.
Сформуйте тісто в кулю та загорніть в шар харчової плівки.
Відправте тісто в холодильник на 20 хвилин.
Як сформувати тісто на Кіш Лорен
Розкачайте тісто в тонкий шар.
Накрутіть тісто на скалку.
Перенесіть його на форму для випікання кіша.
За допомогою скалки зніміть зайве тісто з країв форми.
Втрамбуйте тісто руками.
Викладіть на тісто шар пергаменту для випікання та насипте зверху квасолю.
Відправте тісто в розігріту до 180 градусів духовку та випечіть протягом 7 – 9 хвилин.
Зніміть шар пергаменту з квасолею та залишіть тісто охолоджуватися.
Як приготувати начинку для Кіш Лорен
Час: 30 хвилин
Порції: 1
Приготування:
Наріжте курку, бекон та цибулю довільними шматочками. Обсмажте на сковорідці до золотистого кольору.
Викладіть начинку на тісто для кіша.
Натріть половину сиру на начинку.
Змішайте в мисці вершки, яйця, мускатний горіх та білий перець з сіллю.
Ретельно перемішайте все до однорідної маси.
Вилийте рідку масу на начинку. Розігрійте духовку до 180 градусів. Натріть решту сиру на Кіш Лорен.
Відправте пиріг випікатися в духовку на 40 – 50 хвилин. Готовий пиріг вийміть з духовки та трішки охолодіть. Страва готова. Смачного!
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...