Якщо вам набридли звичайні пироги, Патріоти України пропонують вам приготувати страву французької кухні – Кіш Лорен. Ніжна начинка, тонке пісочне тісто та соковита курочка, пальчики оближеш!
Рецепт пирога Кіш Лорен
Кіш Лорен – класичний пиріг французької кухні. Цей пиріг існує ще з початку 18 століття і весь цей час залишається улюбленцем мільйонів. Не зволікайте з приготування цієї страви, адже вона точно стане вашим фаворитом.
Як приготувати тісто на Кіш Лорен
Час: 30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
Приготування:
Натріть вершкове масло на грубій тертці до борошна. Розітріть все руками до крихти.
Вибийте до борошна яйця та посоліть. Замісіть еластичне тісто.
Сформуйте тісто в кулю та загорніть в шар харчової плівки.
Відправте тісто в холодильник на 20 хвилин.
Як сформувати тісто на Кіш Лорен
Розкачайте тісто в тонкий шар.
Накрутіть тісто на скалку.
Перенесіть його на форму для випікання кіша.
За допомогою скалки зніміть зайве тісто з країв форми.
Втрамбуйте тісто руками.
Викладіть на тісто шар пергаменту для випікання та насипте зверху квасолю.
Відправте тісто в розігріту до 180 градусів духовку та випечіть протягом 7 – 9 хвилин.
Зніміть шар пергаменту з квасолею та залишіть тісто охолоджуватися.
Як приготувати начинку для Кіш Лорен
Час: 30 хвилин
Порції: 1
Приготування:
Наріжте курку, бекон та цибулю довільними шматочками. Обсмажте на сковорідці до золотистого кольору.
Викладіть начинку на тісто для кіша.
Натріть половину сиру на начинку.
Змішайте в мисці вершки, яйця, мускатний горіх та білий перець з сіллю.
Ретельно перемішайте все до однорідної маси.
Вилийте рідку масу на начинку. Розігрійте духовку до 180 градусів. Натріть решту сиру на Кіш Лорен.
Відправте пиріг випікатися в духовку на 40 – 50 хвилин. Готовий пиріг вийміть з духовки та трішки охолодіть. Страва готова. Смачного!
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...
Рис – універсальний гарнір, який можна поєднувати з різними продуктами та спеціями. Крім того, ця крупа забезпечує приплив енергії на цілий день, передають Патріоти України. Вариться рисова каша легко. Однак деякі недосвідчені кулінари припускаються по...