Гарбузові мушлі з крем-сиром та курячим фаршем: Оригінальний рецепт до святкового столу

Гарбузові мушлі з крем-сиром: рецепт / Інстаграм

Якщо вам закортіло здивувати близьких чи друзів особливою стравою до святкового столу – ви її знайшли. Макарони мушлі нафаршировані ніжною начинкою з гарбуза, крем-сиру та курячого фаршу стануть не тільки смачним частуванням, а й корисним. Адже страву можна віднести до низькокалорійної.

Обов'язково приготуйте мушлі з гарбузовою начинкою, адже це нереально смачно! Поспішайте, доки ще можна придбати осінні продукти за помірними цінами.

Гарбузові мушлі з крем-сиром та курячим фаршем

  • Час: 50 хвилин
  • Порції: 6

Мушлі з гарбузом та курячим фаршем / Фото Fat Killers

Інгредієнти:

Приготування:

  • Для приготування гарбузово-сирної начинки обсмажте курячий фарш на розігрітій сковорідці з оливковою олією.
  • Печений гарбуз змішайте з курячим фаршем та крем-сиром і перебийте блендером. Додайте дрібку мускатного горіха, сухого часнику, прованських трав та присмачте сіллю та перцем. Перемішайте масу.
  • Макарони відваріть у підсоленій воді до стану al dente (трішки сирі).
  • Промийте їх холодною водою та відкиньте на друшляк, щоб позбутися зайвої води.
  • Змастіть макарони олією, щоб вони не злиплися.
  • Для приготування соусу дрібно наріжте цибулю та часник. Обсмажте їх на оливковій олії протягом 1 – 2 хвилин.
  • Всипте рисове борошно та перемішайте.
  • Влийте молоко до засмажки та доведіть до кипіння. Консистенція соусу має бути, як не сильно густа сметана.
  • Отриманий соус збийте блендером для однорідної консистенції. Додайте тертий сир, сіль та перець.
  • Нафаршируйте мушлі гарбузовою начинкою.
  • На дно жаротривкої форми вилийте трішки соусу, викладіть нафаршировані мушлі та знову полийте соусом.
  • Посипте пластівцями гострого перцю чилі та базиліком.
  • Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте страву протягом 20 – 25 хвилин.
  • Страва готова. Смачного!

Дуже нагадує тірамісу, але набагато дешевше: Рецепт простого тортика із печива без випікання

неділя, 28 листопад 2021, 23:16

Іноді правило «чим простіше, тим краще» дійсно працює, принаймні з цим легким тортом — точно. Хоча кондитерська справа - це, в більшості випадків, багато процесів, складних інгредієнтів і часу, для приготування деяких десертів потрібно буквально купити...

Смачно та бюджетно: Шеф-кухар поділився рецептом вишуканої ресторанної страви зі звичайного хека

неділя, 28 листопад 2021, 22:15

Хек – досить популярна та бюджетна риба. Традиційно її тушкують або смажать. Але з такого продукту можна приготувати по-справжньому ресторанну та ефектну страву. Вишукані тигрові креветки можна замінити крабовими паличками, а для гарніру обрати звичайн...