Один із найшвидших варіантів сніданку - гарячі бутерброди, проте вони шкідливі, оскільки головними інгредієнтами є ковбаса, сир, спеції і навіть майонез. Але якщо замінити або навіть вилучити деякі з них – можна приготувати цілком вдалу, ситну страву, передають Патріоти України.
1. Гарячі бутерброди з помідорами, шинкою і цибулею
Інгредієнти:
- хліб для тостів – 4 шматочки
- сир – 100 г
- помідори – 1 шт.
- солодка кукурудза – 50 г
- шинка – 100 г
- сир – 100 г
- помідор – 1 шт.
- цибуля червона – 1 шт.
- кріп – 20 г
- майонез – 20 г
- кетчуп – 10 г
Спосіб приготування:
- Дрібно наріжте цибулю, помідор, шинку і кріп.
- Натріть сир на дрібній тертці.
- Змішайте кетчуп, майонез і додайте в нарізані шинку і овочі, туди ж додайте частину тертого сиру, кукурудзу і ретельно все перемішайте.
- Начинку викладіть на хліб і посипте сиром, відправте в духовку і випікайте 15 хвилин за 180 °С.
2. Бутерброд із часником і ковбасою на сковороді
Інгредієнти:
- хліб для тостів – 2 шт.
- яйця – 1 шт.
- кетчуп – 1 ч. л.
- часник мелений – 10 г
- ковбаса сервелат – 10 г
- сир твердий – 10 г
- кріп сухий – 10 г
Спосіб приготування:
- На хліб викладіть ковбасу, сир, знову ковбасу, сир і зверху хліб.
- Збийте яйце з часником, кропом і кетчупом, обмокніть туди бутерброд і відправте на сковороду смажитися.
3. Гарячі бутерброди із сосисками
Інгредієнти:
- батон нарізний
- майонез – 1 ст. л.
- помідори – 3-4 шт.
- сир – 200 г
- сосиски – 500 г
- зелень (цибуля, петрушка, кріп)
- рослинна олія – 2-3 ст. л.
Спосіб приготування:
- Наріжте батон середніми шматочками.
- Сир натріть на дрібній тертці, сосиски наріжте кубиками і подрібніть зелень, поріжте помідори кільцями.
- На деко викладіть хліб, зверху помідори і змішану масу із сиру, зелені, сосисок та майонезу і посипаємо сиром.
- Відправляємо в духовку до золотистого кольору.
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...