Гарячі бутерброди: ТОП-3 швидких і смачних рецепти

Як швидко приготувати бутерброди

Один із найшвидших варіантів сніданку - гарячі бутерброди, проте вони шкідливі, оскільки головними інгредієнтами є ковбаса, сир, спеції і навіть майонез. Але якщо замінити або навіть вилучити деякі з них – можна приготувати цілком вдалу, ситну страву, передають Патріоти України.

1. Гарячі бутерброди з помідорами, шинкою і цибулею
Інгредієнти:
  • хліб для тостів – 4 шматочки
  • сир – 100 г
  • помідори – 1 шт.
  • солодка кукурудза – 50 г
  • шинка – 100 г
  • сир – 100 г
  • помідор – 1 шт.
  • цибуля червона – 1 шт.
  • кріп – 20 г
  • майонез – 20 г
  • кетчуп – 10 г

Спосіб приготування:

  1. Дрібно наріжте цибулю, помідор, шинку і кріп.
  2. Натріть сир на дрібній тертці.
  3. Змішайте кетчуп, майонез і додайте в нарізані шинку і овочі, туди ж додайте частину тертого сиру, кукурудзу і ретельно все перемішайте.
  4. Начинку викладіть на хліб і посипте сиром, відправте в духовку і випікайте 15 хвилин за 180 °С.

2. Бутерброд із часником і ковбасою на сковороді

Інгредієнти:

  • хліб для тостів – 2 шт.
  • яйця – 1 шт.
  • кетчуп – 1 ч. л.
  • часник мелений – 10 г
  • ковбаса сервелат – 10 г
  • сир твердий – 10 г
  • кріп сухий – 10 г

Спосіб приготування:

  1. На хліб викладіть ковбасу, сир, знову ковбасу, сир і зверху хліб.
  2. Збийте яйце з часником, кропом і кетчупом, обмокніть туди бутерброд і відправте на сковороду смажитися.

3. Гарячі бутерброди із сосисками

Інгредієнти:

  • батон нарізний
  • майонез – 1 ст. л.
  • помідори – 3-4 шт.
  • сир – 200 г
  • сосиски – 500 г
  • зелень (цибуля, петрушка, кріп)
  • рослинна олія – 2-3 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Наріжте батон середніми шматочками.
  2. Сир натріть на дрібній тертці, сосиски наріжте кубиками і подрібніть зелень, поріжте помідори кільцями.
  3. На деко викладіть хліб, зверху помідори і змішану масу із сиру, зелені, сосисок та майонезу і посипаємо сиром.
  4. Відправляємо в духовку до золотистого кольору.

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...