Один із найшвидших варіантів сніданку - гарячі бутерброди, проте вони шкідливі, оскільки головними інгредієнтами є ковбаса, сир, спеції і навіть майонез. Але якщо замінити або навіть вилучити деякі з них – можна приготувати цілком вдалу, ситну страву, передають Патріоти України.
1. Гарячі бутерброди з помідорами, шинкою і цибулею
Інгредієнти:
- хліб для тостів – 4 шматочки
- сир – 100 г
- помідори – 1 шт.
- солодка кукурудза – 50 г
- шинка – 100 г
- сир – 100 г
- помідор – 1 шт.
- цибуля червона – 1 шт.
- кріп – 20 г
- майонез – 20 г
- кетчуп – 10 г
Спосіб приготування:
- Дрібно наріжте цибулю, помідор, шинку і кріп.
- Натріть сир на дрібній тертці.
- Змішайте кетчуп, майонез і додайте в нарізані шинку і овочі, туди ж додайте частину тертого сиру, кукурудзу і ретельно все перемішайте.
- Начинку викладіть на хліб і посипте сиром, відправте в духовку і випікайте 15 хвилин за 180 °С.
2. Бутерброд із часником і ковбасою на сковороді
Інгредієнти:
- хліб для тостів – 2 шт.
- яйця – 1 шт.
- кетчуп – 1 ч. л.
- часник мелений – 10 г
- ковбаса сервелат – 10 г
- сир твердий – 10 г
- кріп сухий – 10 г
Спосіб приготування:
- На хліб викладіть ковбасу, сир, знову ковбасу, сир і зверху хліб.
- Збийте яйце з часником, кропом і кетчупом, обмокніть туди бутерброд і відправте на сковороду смажитися.
3. Гарячі бутерброди із сосисками
Інгредієнти:
- батон нарізний
- майонез – 1 ст. л.
- помідори – 3-4 шт.
- сир – 200 г
- сосиски – 500 г
- зелень (цибуля, петрушка, кріп)
- рослинна олія – 2-3 ст. л.
Спосіб приготування:
- Наріжте батон середніми шматочками.
- Сир натріть на дрібній тертці, сосиски наріжте кубиками і подрібніть зелень, поріжте помідори кільцями.
- На деко викладіть хліб, зверху помідори і змішану масу із сиру, зелені, сосисок та майонезу і посипаємо сиром.
- Відправляємо в духовку до золотистого кольору.
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...