Гарячі бутерброди з яйцем на сковороді - рецепт найсмачнішого та ситного перекусу для всієї родини

Найпростіша, смачна та ситна страва - це, безумовно, гарячі бутерброди. Доповнити їх можна шинкою, м'ясом, сиром. Хрумка апетитна скоринка нікого не залишить байдужим. Готуються гарячі бутерброди на сковороді за лічені хвилини, передають Патріоти України.

Гарячі бутерброди на сковороді

Інгредієнти:

  • 4 скибочки хліба
  • 8 скибочок шинки або ковбаси
  • 4 яйця
  • 0,3 ч. л. солі
  • 50 г твердого сиру
  • 1 ст. л. соняшникової олії

Спосіб приготування:

Хліб наріжте скибочками товщиною приблизно 1 см, потім виріжте м'якуш, зберігши приблизно 1 см уздовж скоринки так, щоб вийшла "рамочка". Шинку поріжте кружальцями завтовшки 0,5 см і розріжте навпіл.Яйця збийте віночком із сіллю. Розігрійте сковороду з олією на плиті, викладіть хлібні "рамочки" і м'якуш, обсмажуйте до рум'яного відтінку близько двох хвилин. Переверніть "рамки", покладіть у центр скибочки ковбаси. Обсмажуйте приблизно хвилину.

Виделкою придавіть хлібну "рамочку" до сковороди і влийте кілька ложок яєчної маси, готуйте кілька хвилин, щоб яйця злегка схопилися. Накрийте виїмки в скибочках хліба підсмаженим м'якушем, притисніть і готуйте ще приблизно 3 хвилини, до повної готовності яєць. Готові гарячі бутерброди перекладіть на тарілку, посипте тертим сиром та прянощами. Відразу подавайте до столу. Смачного!

Як за кілька хвилин приготувати смачну карамель до млинців

понеділок, 19 травень 2025, 17:12

Млинці полюбляють всі. Їх готують з різними начинками, солоними й солодкими. Якщо в будинку є діти, то буває так, що поки всі млинці випечуться, дітвора вже частину з них з’їла ще гарячими. Такі вони смачні і без будь-якої начинки. Ми звикли що до млин...

Дуже проста в приготуванні! Сирна запіканка з рисом та сухофруктами

понеділок, 19 травень 2025, 16:48

Шматок такої солодкої та ситної запіканки відмінно підійде на сніданок чи на перекус, передають Патріоти України. Форма – 18 см. У чаші з’єднати сир, сметану, 1 яйце, цукор, ванільний цукор та сіль. Пробити блендером у однорідну масу Якщо немає блендер...