Найпростіша, смачна та ситна страва - це, безумовно, гарячі бутерброди. Доповнити їх можна шинкою, м'ясом, сиром. Хрумка апетитна скоринка нікого не залишить байдужим. Готуються гарячі бутерброди на сковороді за лічені хвилини, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Хліб наріжте скибочками товщиною приблизно 1 см, потім виріжте м'якуш, зберігши приблизно 1 см уздовж скоринки так, щоб вийшла "рамочка". Шинку поріжте кружальцями завтовшки 0,5 см і розріжте навпіл.Яйця збийте віночком із сіллю. Розігрійте сковороду з олією на плиті, викладіть хлібні "рамочки" і м'якуш, обсмажуйте до рум'яного відтінку близько двох хвилин. Переверніть "рамки", покладіть у центр скибочки ковбаси. Обсмажуйте приблизно хвилину.
Виделкою придавіть хлібну "рамочку" до сковороди і влийте кілька ложок яєчної маси, готуйте кілька хвилин, щоб яйця злегка схопилися. Накрийте виїмки в скибочках хліба підсмаженим м'якушем, притисніть і готуйте ще приблизно 3 хвилини, до повної готовності яєць. Готові гарячі бутерброди перекладіть на тарілку, посипте тертим сиром та прянощами. Відразу подавайте до столу. Смачного!
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...