Гарячі бутерброди з яйцем на сковороді - рецепт найсмачнішого та ситного перекусу для всієї родини

Найпростіша, смачна та ситна страва - це, безумовно, гарячі бутерброди. Доповнити їх можна шинкою, м'ясом, сиром. Хрумка апетитна скоринка нікого не залишить байдужим. Готуються гарячі бутерброди на сковороді за лічені хвилини, передають Патріоти України.

Гарячі бутерброди на сковороді

Інгредієнти:

  • 4 скибочки хліба
  • 8 скибочок шинки або ковбаси
  • 4 яйця
  • 0,3 ч. л. солі
  • 50 г твердого сиру
  • 1 ст. л. соняшникової олії

Спосіб приготування:

Хліб наріжте скибочками товщиною приблизно 1 см, потім виріжте м'якуш, зберігши приблизно 1 см уздовж скоринки так, щоб вийшла "рамочка". Шинку поріжте кружальцями завтовшки 0,5 см і розріжте навпіл.Яйця збийте віночком із сіллю. Розігрійте сковороду з олією на плиті, викладіть хлібні "рамочки" і м'якуш, обсмажуйте до рум'яного відтінку близько двох хвилин. Переверніть "рамки", покладіть у центр скибочки ковбаси. Обсмажуйте приблизно хвилину.

Виделкою придавіть хлібну "рамочку" до сковороди і влийте кілька ложок яєчної маси, готуйте кілька хвилин, щоб яйця злегка схопилися. Накрийте виїмки в скибочках хліба підсмаженим м'якушем, притисніть і готуйте ще приблизно 3 хвилини, до повної готовності яєць. Готові гарячі бутерброди перекладіть на тарілку, посипте тертим сиром та прянощами. Відразу подавайте до столу. Смачного!

Творить дива! Названо фрукт, який захищає від старіння і здатен подовжити життя на десятки років

четвер, 18 квітень 2024, 16:56

Дякувати за такий вплив фрукта на здоров’я слід вітамінам, мінералам та клітковині, що містяться в ньому, передають Патріоти України. Здатністю уповільнювати процеси старіння і подовжувати життя володіє манго. Напевно, це найсмачніший екзотичний фрукт....

Діти будуть у захваті! Як приготувати домашнє печиво на смак, як "Орео"

четвер, 18 квітень 2024, 15:08

Шоколадне печиво з ніжною білою начинкою смакує багатьом людям. Особливо, якщо його їсти, як радить реклама: покрутити, вмочити в молоко і з’їсти. Пропонуємо приготувати схоже печиво, але більш корисне, адже домашнє, передають Патріоти України. Змішайт...