
Найпростіша, смачна та ситна страва - це, безумовно, гарячі бутерброди. Доповнити їх можна шинкою, м'ясом, сиром. Хрумка апетитна скоринка нікого не залишить байдужим. Готуються гарячі бутерброди на сковороді за лічені хвилини, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Хліб наріжте скибочками товщиною приблизно 1 см, потім виріжте м'якуш, зберігши приблизно 1 см уздовж скоринки так, щоб вийшла "рамочка". Шинку поріжте кружальцями завтовшки 0,5 см і розріжте навпіл.
Яйця збийте віночком із сіллю. Розігрійте сковороду з олією на плиті, викладіть хлібні "рамочки" і м'якуш, обсмажуйте до рум'яного відтінку близько двох хвилин. Переверніть "рамки", покладіть у центр скибочки ковбаси. Обсмажуйте приблизно хвилину.
Виделкою придавіть хлібну "рамочку" до сковороди і влийте кілька ложок яєчної маси, готуйте кілька хвилин, щоб яйця злегка схопилися. Накрийте виїмки в скибочках хліба підсмаженим м'якушем, притисніть і готуйте ще приблизно 3 хвилини, до повної готовності яєць. Готові гарячі бутерброди перекладіть на тарілку, посипте тертим сиром та прянощами. Відразу подавайте до столу. Смачного!
Людський організм більш як наполовину складається з води. Втрата навіть 1-2% рідини може впливати на самопочуття - з’являються втома, головний біль, знижується концентрація. Регулярне споживання води допомагає зберігати бадьорість, ясність мислення та ...
Курячі яйця, зварені некруто або підсмажені на сковороді, не становлять загрози для здоров’я. Улюблений сніданок безлічі людей на планеті не підіймає рівень холестерину. Результати дослідження було опубліковано в журналі The American Journal of Clinica...