Стейки з капусти, запечені в духовці, — одна з найпростіших, але візуально ефектних і смачних страв із капусти, які ви коли-небудь готували. До того ж, фіолетова капуста ще й дуже корисна, зазначають Патріоти України.
Для стейків вибирайте качан капусти середнього розміру: найзручніше для нарізання, якщо ви можете з комфортом тримати весь качан однією рукою. Також використовуйте гострий та довгий ніж.
Подавайте смажені стейки гарячими як гарнір до м’яса або як основну страву з салатом, пастою чи просто з улюбленим соусом.
Інгредієнти:
Приготування:
Розігрійте духовку до 200 °C, застеліть деко пергаментним папером і відкладіть убік.
Видаліть зовнішнє листя з качана капусти і наріжте стейками товщиною близько 2,5 см. Викладіть стейки капусти на деко.
Змішайте олію, сіль, перець та приправи на ваш вибір. Змастіть капустяні стейки приправленою олією. Найзручніше це робити силіконовим пензликом.
Запікайте капусту протягом 18−20 хвилин або поки ви не помітите, що зовнішні краї добре підрум'яняться, а поверхня почне карамелізуватися. Смачного!
Напевно, кожна господиня під час приготування картоплі стикається з таким явищем, як поява піни. Багато хто намагається її видалити, оскільки вважає, що з картоплі разом із піною виходять хімікати та різні шкідливі речовини, передають Патріоти України....
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...