Стейки з капусти, запечені в духовці, — одна з найпростіших, але візуально ефектних і смачних страв із капусти, які ви коли-небудь готували. До того ж, фіолетова капуста ще й дуже корисна, зазначають Патріоти України.
Для стейків вибирайте качан капусти середнього розміру: найзручніше для нарізання, якщо ви можете з комфортом тримати весь качан однією рукою. Також використовуйте гострий та довгий ніж.
Подавайте смажені стейки гарячими як гарнір до м’яса або як основну страву з салатом, пастою чи просто з улюбленим соусом.
Інгредієнти:
Приготування:
Розігрійте духовку до 200 °C, застеліть деко пергаментним папером і відкладіть убік.
Видаліть зовнішнє листя з качана капусти і наріжте стейками товщиною близько 2,5 см. Викладіть стейки капусти на деко.
Змішайте олію, сіль, перець та приправи на ваш вибір. Змастіть капустяні стейки приправленою олією. Найзручніше це робити силіконовим пензликом.
Запікайте капусту протягом 18−20 хвилин або поки ви не помітите, що зовнішні краї добре підрум'яняться, а поверхня почне карамелізуватися. Смачного!
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...