"Гнізда" з макаронів з фаршем, помідорами і сиром - найсмачніша страва на швидку руку

Макарони з фаршем - це завжди дуже смачно. Пропонуємо поекспериментувати і приготувати "гнізда" з макаронів з фаршем, сиром і помідорами. Страва виходить дуже красивою, апетитною і оригінальною. Ваша сім’я буде в захваті, передають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • Макаронні вироби «Гнізда» – 6 шт
  • Велике куряче філе – 1 шт
  • Цибуля – 1 шт
  • Часник – 2 зубчики
  • Кетчуп – 3 столові ложки
  • Сметана – 2 столові ложки
  • Помідор – 1 шт
  • Сир – 50 г
  • Чорний перець – дрібка
  • Сіль – дрібка

Як приготувати «Гнізда» з макаронів

1. Підготуйте зазначені інгредієнти. Замість курячого філе можна використовувати готовий курячий або будь-який інший фарш.

2. Пропускаємо філе через м’ясорубку або подрібнюємо в блендері. Додаємо дрібно нарізану цибулю, перець і сіль. Ретельно перемішуємо.

3. Локшину кладемо в киплячу підсолену воду і варимо 3 хвилини. Акуратно, щоб не втратити форму, виймаємо гнізда і кладемо в форму для випікання, змащену олією. Якщо Ви не знайшли готових макаронів у формі гнізда, то можна використовувати звичайні спагетті. Для цього потрібно їх відварити до напівготовності, накрутити на вилку і викласти в форму, формуючи поглиблення по центру.

4. Готуємо соус, для цього змішуємо сметану, кетчуп і пропущений через прес часник. Змащуємо соусом гнізда. Що залишився соус змішуємо з водою і вливаємо в форму. Рідина повинна майже повністю покривати макарони.

5. У центр гнізда кладемо з невеликою гіркою фарш і утрамбовуємо його.

6. Нарізаємо кружками помідорів і кладемо зверху фаршу.

7. Натираємо сир на великій тертці і щедро посипаємо зверху. Відправляємо в розігріту духовку і готуємо при температурі 180 градусів 30 хвилин.

8. «Гнізда» з макаронів з фаршем, помідорами і сиром готові. Смачного!

Не відірватися! Як приготувати печінку з яблуками в духовці за півгодини

субота, 17 травень 2025, 7:12

Унікальне поєднання фруктів та печінки створює шикарний ансамбль смаку та аромату. Відмінний варіант для того, щоб урізноманітнити меню, передають Патріоти України. Якщо ви полюбляєте печінку, приготуйте її за цим рецептом, має сподобатись всім домочад...

Все просто! Як покращити смак печінки за допомогою маринаду

субота, 17 травень 2025, 6:08

Багато господинь знають про те, що працювати з субпродуктами складно: «приборкати» їхній специфічний аромат і неприємний присмак під силу не кожному кулінару. Часто для цієї мети використовується молоко, в миску з яким відправляється печінка приблизно ...