Необхідні продукти:
- Макаронні вироби «Гнізда» – 6 шт
- Велике куряче філе – 1 шт
- Цибуля – 1 шт
- Часник – 2 зубчики
- Кетчуп – 3 столові ложки
- Сметана – 2 столові ложки
- Помідор – 1 шт
- Сир – 50 г
- Чорний перець – дрібка
- Сіль – дрібка
Як приготувати «Гнізда» з макаронів
1. Підготуйте зазначені інгредієнти. Замість курячого філе можна використовувати готовий курячий або будь-який інший фарш.
2. Пропускаємо філе через м’ясорубку або подрібнюємо в блендері. Додаємо дрібно нарізану цибулю, перець і сіль. Ретельно перемішуємо.
3. Локшину кладемо в киплячу підсолену воду і варимо 3 хвилини. Акуратно, щоб не втратити форму, виймаємо гнізда і кладемо в форму для випікання, змащену олією. Якщо Ви не знайшли готових макаронів у формі гнізда, то можна використовувати звичайні спагетті. Для цього потрібно їх відварити до напівготовності, накрутити на вилку і викласти в форму, формуючи поглиблення по центру.
4. Готуємо соус, для цього змішуємо сметану, кетчуп і пропущений через прес часник. Змащуємо соусом гнізда. Що залишився соус змішуємо з водою і вливаємо в форму. Рідина повинна майже повністю покривати макарони.
5. У центр гнізда кладемо з невеликою гіркою фарш і утрамбовуємо його.
6. Нарізаємо кружками помідорів і кладемо зверху фаршу.
7. Натираємо сир на великій тертці і щедро посипаємо зверху. Відправляємо в розігріту духовку і готуємо при температурі 180 градусів 30 хвилин.
8. «Гнізда» з макаронів з фаршем, помідорами і сиром готові. Смачного!