"Гнізда" з макаронів з фаршем, помідорами і сиром - найсмачніша страва на швидку руку

Макарони з фаршем - це завжди дуже смачно. Пропонуємо поекспериментувати і приготувати "гнізда" з макаронів з фаршем, сиром і помідорами. Страва виходить дуже красивою, апетитною і оригінальною. Ваша сім’я буде в захваті, передають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • Макаронні вироби «Гнізда» – 6 шт
  • Велике куряче філе – 1 шт
  • Цибуля – 1 шт
  • Часник – 2 зубчики
  • Кетчуп – 3 столові ложки
  • Сметана – 2 столові ложки
  • Помідор – 1 шт
  • Сир – 50 г
  • Чорний перець – дрібка
  • Сіль – дрібка

Як приготувати «Гнізда» з макаронів

1. Підготуйте зазначені інгредієнти. Замість курячого філе можна використовувати готовий курячий або будь-який інший фарш.

2. Пропускаємо філе через м’ясорубку або подрібнюємо в блендері. Додаємо дрібно нарізану цибулю, перець і сіль. Ретельно перемішуємо.

3. Локшину кладемо в киплячу підсолену воду і варимо 3 хвилини. Акуратно, щоб не втратити форму, виймаємо гнізда і кладемо в форму для випікання, змащену олією. Якщо Ви не знайшли готових макаронів у формі гнізда, то можна використовувати звичайні спагетті. Для цього потрібно їх відварити до напівготовності, накрутити на вилку і викласти в форму, формуючи поглиблення по центру.

4. Готуємо соус, для цього змішуємо сметану, кетчуп і пропущений через прес часник. Змащуємо соусом гнізда. Що залишився соус змішуємо з водою і вливаємо в форму. Рідина повинна майже повністю покривати макарони.

5. У центр гнізда кладемо з невеликою гіркою фарш і утрамбовуємо його.

6. Нарізаємо кружками помідорів і кладемо зверху фаршу.

7. Натираємо сир на великій тертці і щедро посипаємо зверху. Відправляємо в розігріту духовку і готуємо при температурі 180 градусів 30 хвилин.

8. «Гнізда» з макаронів з фаршем, помідорами і сиром готові. Смачного!

Один простий трюк зробить картопляне пюре "ресторанною" стравою

неділя, 29 червень 2025, 17:07

Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...