"Гнізда" з макаронів з фаршем, помідорами і сиром - найсмачніша страва на швидку руку

Макарони з фаршем - це завжди дуже смачно. Пропонуємо поекспериментувати і приготувати "гнізда" з макаронів з фаршем, сиром і помідорами. Страва виходить дуже красивою, апетитною і оригінальною. Ваша сім’я буде в захваті, передають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • Макаронні вироби «Гнізда» – 6 шт
  • Велике куряче філе – 1 шт
  • Цибуля – 1 шт
  • Часник – 2 зубчики
  • Кетчуп – 3 столові ложки
  • Сметана – 2 столові ложки
  • Помідор – 1 шт
  • Сир – 50 г
  • Чорний перець – дрібка
  • Сіль – дрібка

Як приготувати «Гнізда» з макаронів

1. Підготуйте зазначені інгредієнти. Замість курячого філе можна використовувати готовий курячий або будь-який інший фарш.

2. Пропускаємо філе через м’ясорубку або подрібнюємо в блендері. Додаємо дрібно нарізану цибулю, перець і сіль. Ретельно перемішуємо.

3. Локшину кладемо в киплячу підсолену воду і варимо 3 хвилини. Акуратно, щоб не втратити форму, виймаємо гнізда і кладемо в форму для випікання, змащену олією. Якщо Ви не знайшли готових макаронів у формі гнізда, то можна використовувати звичайні спагетті. Для цього потрібно їх відварити до напівготовності, накрутити на вилку і викласти в форму, формуючи поглиблення по центру.

4. Готуємо соус, для цього змішуємо сметану, кетчуп і пропущений через прес часник. Змащуємо соусом гнізда. Що залишився соус змішуємо з водою і вливаємо в форму. Рідина повинна майже повністю покривати макарони.

5. У центр гнізда кладемо з невеликою гіркою фарш і утрамбовуємо його.

6. Нарізаємо кружками помідорів і кладемо зверху фаршу.

7. Натираємо сир на великій тертці і щедро посипаємо зверху. Відправляємо в розігріту духовку і готуємо при температурі 180 градусів 30 хвилин.

8. «Гнізда» з макаронів з фаршем, помідорами і сиром готові. Смачного!

Родина буде у захваті! Що додати в терту картоплю для дерунів, щоб отримати смачнішу страву

четвер, 28 березень 2024, 14:12

Деруни - це страва, за приготування якої господині беруться досить часто. Багато професійних кулінарів не бояться експериментувати з цією стравою і часом знаходять настільки вдалі інгредієнти, що використовують їх і надалі. Існує один несподіваний комп...

От у чому секрет! Як зберігати банани, щоб вони не темніли

четвер, 28 березень 2024, 11:12

Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт був придатний до вживання я...