Котлети по-київськи – страва, яку хоче смачно і вдало приготувати кожна господиня, але ось зробити це – не так вже й просто. Часто неправильні пропорції та неякісні продукти можуть геть зіпсувати смачне частування.
Сьогодні редакція FoodOboz ділиться 5 головними секретами вдалих і смачних котлет по-київськи, які ви зможете дуже просто приготувати вдома.
Це найголовніший інгредієнт, від якого залежить смак і аромат страви. Обов'язково спробуйте змішати його з зеленню кропу і петрушки, а також додайте 2-3 зубчики часнику, натерту цедру лимона, 1-2 ст. л. лимонного соку і сіль, ретельно перемішайте.
Готову масляну начинку викладіть на харчову плівку, загорніть і відправте в холодильник на кілька годин, щоб вона застигла.
Обов'язково вибирайте пружну, свіжу курячу грудку. Поріжте її на філе і добре відбийте молотком для відбивних, щедро посоліть, поперчіть, викладіть шматочок масляної начинки і руками сформуйте котлету.
Найголовніші інгредієнти для відмінного панірування – це борошно, панірувальні сухарі, яйця, молоко. Насамперед додайте до яєць молоко – 2-3 ст. л. та добре збийте.
Котлету обваляйте в борошні, потім перекладіть в яєчну суміш і перекладіть в панірувальні сухарі, знову в яєчну суміш і в сухарі, тільки після цього можна смажити.
Для смаження котлет по-київськи знадобиться багато олії – близько 1 л. Вилийте її в сотейник з вузьким дном, добре підігрійте і киньте куди котлети, краще їх смажити по одній – близько 5 хвилин.
Після того, як котлети добре обсмажите – перекладіть їх в форму і відправте запікатися в духовку на хвилин 15-20, так вони будуть ще ароматні, смачніше, а найголовніше – вони стануть м'якими.
Чай у пакетиках створили, щоб зробити заварювання простішим і швидшим, особливо в дорозі, на роботі чи в інших не надто зручних умовах, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Згодом така форма чаю прижилася, і багато людей відмовилися від трад...
Багато господинь намагаються приготувати смачний та розсипчастий рис. Але не завжди це виходить. Рисова каша дуже корисна, вона є чудовим варіантом, оскільки надовго дає почуття ситості, передають Патріоти України. Готується страва дуже просто, проте ї...