Тушені в томатно-сметанному соусі голубці виходять соковитими, дуже ароматними і м’якими, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
Процес приготування
Капусту відварюємо, поступово знімаючи м’які листи. Цибулю ріжемо кубиком і змішуємо з тертою морквою, пасеруємо до напівготовності. Фарш змішуємо з овочами, рисом напіввідвареним, солимо і перчимо, додаємо спеції та зелень, подрібнений часник.
Порада: можна ще додати грибочки, печериці чи лісові, буде ще смачніше.Масу добре вимішуємо і формуємо голубці, залишаючи відкритими краї – тому їх називають відкритими.
Складаємо голубці у форму для запікання. Для соусу подрібнюємо помідори без шкірки або томатну пасту, розведену водою зі сметаною, цукром та сіллю, спеціями.
Накриваємо форму. Заливаємо соусом голубці і тушимо їх при 180 градусах близько 40 – 50 хвилин, дивіться по своїй капусті, якщо молода, буває достатньо 30 хвилин. Дуже смачні та ніжні, просочені голубці, зовсім не розпадаються, акуратні та апетитні.
Темний шоколад давно вважають здоровішою альтернативою солодощам із високим вмістом цукру. Але нове дослідження показує ще одну вагому причину насолоджуватися ним: зниження ризику гіпертонії, передають Патріоти України. Що показало дослідження У дослі...
Кава є одним з найпопулярніших й найулюбленіших напоїв у багатьох країнах світу, займаючи лідируючі позиції щодо споживання після води. Вона є частиною культури та традицій, й її щоденне споживання обчислюється мільярдами чашок, передають Патріоти Укра...