Тушені в томатно-сметанному соусі голубці виходять соковитими, дуже ароматними і м’якими, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
Процес приготування
Капусту відварюємо, поступово знімаючи м’які листи. Цибулю ріжемо кубиком і змішуємо з тертою морквою, пасеруємо до напівготовності. Фарш змішуємо з овочами, рисом напіввідвареним, солимо і перчимо, додаємо спеції та зелень, подрібнений часник.
Порада: можна ще додати грибочки, печериці чи лісові, буде ще смачніше.Масу добре вимішуємо і формуємо голубці, залишаючи відкритими краї – тому їх називають відкритими.
Складаємо голубці у форму для запікання. Для соусу подрібнюємо помідори без шкірки або томатну пасту, розведену водою зі сметаною, цукром та сіллю, спеціями.
Накриваємо форму. Заливаємо соусом голубці і тушимо їх при 180 градусах близько 40 – 50 хвилин, дивіться по своїй капусті, якщо молода, буває достатньо 30 хвилин. Дуже смачні та ніжні, просочені голубці, зовсім не розпадаються, акуратні та апетитні.
Запечена качка – не така вже й рідкісна страва на святковому столі. Але цей рецепт особливий, тому сподіваємося, що він стане гідним доповненням до вашого меню. Спробуйте, передають Патріоти України. Інгредієнти:Качка – 1 шт.Яблука – 2-3 шт.Курага – 50...
Повітряний шпинатний бісквіт із ніжним крем-сиром та слабосоленим лососем може стати ще однією смачною, гарною та швидкою закускою на стіл, передають Патріоти України. Для приготування візьміть:. Шпинат заливаємо окропом і через пару хвилин зливаємо во...