Якщо ви хочете приготувати що-небудь смачне і нескладне до чаю, спечіть горіховий пиріг з яблуками. Він виходить настільки смачним, гарним і повітряним, що з'їдається до останньої крихти. Таким десертом не соромно прикрасити і святковий стіл, зазначають Патріоти України.
Основні компоненти
Також візьміть миску для замішування тіста, міксер і форму для випічки 24 на 28 сантиметрів.
Форму для випічки застеліть пергаментом. Горіхи подрібнити.
У мисці борошно перемішайте з розпушувачем і вершковим маслом.
Потім додайте цукор і подрібнені горіхи, перемішайте.
Яйця вбийте в молоко, збийте міксером і акуратно вмішати в тісто.
Яблука вимийте, очистіть від шкірки, наріжте великими кубиками.
Якщо яблука занадто соковиті, можете їх перемішати з сухим вершковим пудингом.
Тісто викладіть у форму, розрівняйте.
Зверху розкладіть яблука.
Духовку розігрійте заздалегідь. Випікайте пиріг приблизно сорок хвилин при 170 гр.
Будь-який кулінар знає, що в хорошому фарші має бути не лише подрібнене м’ясо. Важливо додати й інші компоненти, без яких м’ясна основа не буде цілісною, а страви з неї не вийдуть пишними, соковитими та смачними, передають Патріоти України. Використан...
Щоб трудові будні не здавалися похмурими, нудними і несмачними, достатньо почати ранок з смачного та ситного сніданку, передають Патріоти України. Пропонуємо універсальний рецепт, для сніданку, вечері, перекушування. Він настільки швидкий у виконанні, ...