Якщо ви хочете приготувати що-небудь смачне і нескладне до чаю, спечіть горіховий пиріг з яблуками. Він виходить настільки смачним, гарним і повітряним, що з'їдається до останньої крихти. Таким десертом не соромно прикрасити і святковий стіл, зазначають Патріоти України.
Основні компоненти
Також візьміть миску для замішування тіста, міксер і форму для випічки 24 на 28 сантиметрів.
Форму для випічки застеліть пергаментом. Горіхи подрібнити.
У мисці борошно перемішайте з розпушувачем і вершковим маслом.
Потім додайте цукор і подрібнені горіхи, перемішайте.
Яйця вбийте в молоко, збийте міксером і акуратно вмішати в тісто.
Яблука вимийте, очистіть від шкірки, наріжте великими кубиками.
Якщо яблука занадто соковиті, можете їх перемішати з сухим вершковим пудингом.
Тісто викладіть у форму, розрівняйте.
Зверху розкладіть яблука.
Духовку розігрійте заздалегідь. Випікайте пиріг приблизно сорок хвилин при 170 гр.
Соковитий фарш у багатьох стравах відіграє найважливішу роль, зокрема пельмені, біляші чи чебуреки можуть бути несмачними, якщо у тісто засунути невміло зроблений фарш, передають Патріоти України. Фарш для соковитих виробів треба робити не з пісного м’...
Якщо вам треба картопля, що не розварюється, добре тримає форму, зокрема під час нарізання на кубики чи слайси, то ця кулінарна порада для вас. Обов’язково додавайте оцет у воду, він не вплине на смак, проте покращить міцність верхнього шару картоплі, ...