Горіховий пиріг з яблуками - ідеальне приношення на Горіховий спас та з'їдається до останньої крихти!

Якщо ви хочете приготувати що-небудь смачне і нескладне до чаю, спечіть горіховий пиріг з яблуками. Він виходить настільки смачним, гарним і повітряним, що з'їдається до останньої крихти. Таким десертом не соромно прикрасити і святковий стіл, зазначають Патріоти України.

Основні компоненти

Для приготування горіхового пирога з яблуками вам знадобляться такі продукти:

подрібнені волоські горіхи - 200 грамів;
вершкове масло - 200 грамів;
борошно - дві склянки;
цукор - один стакан;
яйця - чотири великих;
молоко - вісім столових ложок;
розпушувач - три чайні ложки;
яблука - п'ять штук середніх;
пакетик сухого вершкового пудингу - за бажанням.

Також візьміть миску для замішування тіста, міксер і форму для випічки 24 на 28 сантиметрів.

Як приготувати

Форму для випічки застеліть пергаментом. Горіхи подрібнити.

У мисці борошно перемішайте з розпушувачем і вершковим маслом.

Потім додайте цукор і подрібнені горіхи, перемішайте.

Яйця вбийте в молоко, збийте міксером і акуратно вмішати в тісто.

Яблука вимийте, очистіть від шкірки, наріжте великими кубиками.

Якщо яблука занадто соковиті, можете їх перемішати з сухим вершковим пудингом.

Тісто викладіть у форму, розрівняйте.

Зверху розкладіть яблука.

Духовку розігрійте заздалегідь. Випікайте пиріг приблизно сорок хвилин при 170 гр.

Розставлено крапки над "і": Що відбувається з організмом, якщо їсти розігріту картоплю

четвер, 27 листопад 2025, 5:40

Залишилися картопля з обіду і не знаєте, чи можнаїх безпечно розігріти? Чи, навпаки, завжди викидаєте, вважаючи, що після охолодження стає безкорисною? Час змінити цей стереотип! Виявляється, розігріта картопля має свої плюси - вона може навіть бути ко...

Це така смакота! Секрет хрумкої квашеної капусти

середа, 26 листопад 2025, 10:47

Домашня квашена капуста - справжній суперфуд, багатий на вітамін С і корисні ферменти. Квашену капусту ще називають еліксиром молодості для жінок. Вона легко готується, зберігає свіжість і смак, а головне - не має нічого спільного з маринованою капусто...