Ідеальні млинці – тонкі, ніжні та золотистого кольору, передають Патріоти України.
Недосвідчені кулінари стикаються з проблемами під час приготування такої страви.
Помилки пов’язані з неправильною послідовністю інгредієнтів для тіста, поганою сковорідкою. Буває, що проблема виникає через неправильну кількість тіста на млинець.
Секрети приготування
Щоб млинці вийшли красивими і не рвалися, досвідчені господині радять дотримуватись правил додавання компонентів у тісто.
Необхідно борошно просіяти, змішати яйця, цукор та молоко. Отриману рідину треба повільно вливати у муку.
Просіювати борошно справді важливо. Завдяки цьому тісто вийде легшим.
Змішувати підготовлені продукти потрібно лише тоді, коли вони будуть кімнатної температури. В іншому випадку вони просто не «склеюватимуться» між собою.
Пружність та колір надає сіль. У тісто рекомендується додати всього щіпку.
Що стосується посуду для млинців, то краще віддавати перевагу чавунній сковороді з рівномірним покриттям.
Також важливо пам’ятати, що готувати треба розпочинати на попередньо розігрітій сковороді.
Для приготування смачної страви потрібно мати продукт високої якості, набір спецій та вміння все це об’єднати. Поговоримо сьогодні про приправи для риби, м’яса та птиці. З ними ваші кулінарні здобутки стануть набагато визначнішими, передають Патріоти У...
Голубці у різних варіаціях зустрічаються у багатьох кухнях світу, передають Патріоти України. Ця дуже смачна страва полюбилась любителям смачненько поїсти. Приготовані з смачною заливкою, голубці не залишать байдужих і серед ваших рідних та гостей. В ...