Господиням на замітку! У чому полягає секрет найтонших млинців, які не рвуться

Ідеальні млинці – тонкі, ніжні та золотистого кольору, передають Патріоти України.

Недосвідчені кулінари стикаються з проблемами під час приготування такої страви.

Подробиці

Помилки пов’язані з неправильною послідовністю інгредієнтів для тіста, поганою сковорідкою. Буває, що проблема виникає через неправильну кількість тіста на млинець.

Секрети приготування

Щоб млинці вийшли красивими і не рвалися, досвідчені господині радять дотримуватись правил додавання компонентів у тісто.

Необхідно борошно просіяти, змішати яйця, цукор та молоко. Отриману рідину треба повільно вливати у муку.

Просіювати борошно справді важливо. Завдяки цьому тісто вийде легшим.

Змішувати підготовлені продукти потрібно лише тоді, коли вони будуть кімнатної температури. В іншому випадку вони просто не «склеюватимуться» між собою.

Пружність та колір надає сіль. У тісто рекомендується додати всього щіпку.

Що стосується посуду для млинців, то краще віддавати перевагу чавунній сковороді з рівномірним покриттям.

Також важливо пам’ятати, що готувати треба розпочинати на попередньо розігрітій сковороді.

Не робіть помилок! Чому хліб швидко псується - де не варто зберігати продукт

четвер, 30 жовтень 2025, 6:43

Хліб - один із найпопулярніших продуктів, який є практично в кожному домі. Проте часто він черствіє вже через день або покривається цвіллю. Це трапляється не лише через якість самого виробу, а й через неправильне зберігання. Є кілька простих правил, як...

Варто знати! Як зрозуміти ще в магазині, що сир неякісний і його не можна купувати

четвер, 30 жовтень 2025, 5:40

На прилавках магазинів сьогодні можна знайти десятки видів сиру - від дорогих імпортних до бюджетних українських. Але за привабливим пакуванням іноді ховається зовсім не той продукт, якого очікує покупець. Деякі види сиру насправді містять мало молочно...