Ідеальні млинці – тонкі, ніжні та золотистого кольору, передають Патріоти України.
Недосвідчені кулінари стикаються з проблемами під час приготування такої страви.
Помилки пов’язані з неправильною послідовністю інгредієнтів для тіста, поганою сковорідкою. Буває, що проблема виникає через неправильну кількість тіста на млинець.
Секрети приготування
Щоб млинці вийшли красивими і не рвалися, досвідчені господині радять дотримуватись правил додавання компонентів у тісто.
Необхідно борошно просіяти, змішати яйця, цукор та молоко. Отриману рідину треба повільно вливати у муку.
Просіювати борошно справді важливо. Завдяки цьому тісто вийде легшим.
Змішувати підготовлені продукти потрібно лише тоді, коли вони будуть кімнатної температури. В іншому випадку вони просто не «склеюватимуться» між собою.
Пружність та колір надає сіль. У тісто рекомендується додати всього щіпку.
Що стосується посуду для млинців, то краще віддавати перевагу чавунній сковороді з рівномірним покриттям.
Також важливо пам’ятати, що готувати треба розпочинати на попередньо розігрітій сковороді.
Деруни бувають соковиті та із золотистою скоринкою або зелені та гумові – все залежить від того, який рецепт використовувала господиня. Є думка, що наші бабусі знали якийсь особливий секрет, який дозволяв їм готувати просто приголомшливі млинці. Наспра...
Їсти моркву щодня може мати кілька позитивних ефектів на здоров'я, оскільки цей овоч багатий на вітаміни, мінерали і корисні сполуки. Ось що може статися з вашим організмом, якщо ви будете регулярно їсти моркву, передають Патріоти України. Морква місти...