Господиням на замітку! У чому полягає секрет найтонших млинців, які не рвуться

Ідеальні млинці – тонкі, ніжні та золотистого кольору, передають Патріоти України.

Недосвідчені кулінари стикаються з проблемами під час приготування такої страви.

Подробиці

Помилки пов’язані з неправильною послідовністю інгредієнтів для тіста, поганою сковорідкою. Буває, що проблема виникає через неправильну кількість тіста на млинець.

Секрети приготування

Щоб млинці вийшли красивими і не рвалися, досвідчені господині радять дотримуватись правил додавання компонентів у тісто.

Необхідно борошно просіяти, змішати яйця, цукор та молоко. Отриману рідину треба повільно вливати у муку.

Просіювати борошно справді важливо. Завдяки цьому тісто вийде легшим.

Змішувати підготовлені продукти потрібно лише тоді, коли вони будуть кімнатної температури. В іншому випадку вони просто не «склеюватимуться» між собою.

Пружність та колір надає сіль. У тісто рекомендується додати всього щіпку.

Що стосується посуду для млинців, то краще віддавати перевагу чавунній сковороді з рівномірним покриттям.

Також важливо пам’ятати, що готувати треба розпочинати на попередньо розігрітій сковороді.

А ви це знали? Скільки води потрібно пити щодня і чому це важливо

четвер, 18 грудень 2025, 18:45

Людський організм більш як наполовину складається з води. Втрата навіть 1-2% рідини може впливати на самопочуття - з’являються втома, головний біль, знижується концентрація. Регулярне споживання води допомагає зберігати бадьорість, ясність мислення та ...

Розставлено крапки над "і": Холестерин в яйцях - наскільки він шкідливий насправді

четвер, 18 грудень 2025, 17:45

Курячі яйця, зварені некруто або підсмажені на сковороді, не становлять загрози для здоров’я. Улюблений сніданок безлічі людей на планеті не підіймає рівень холестерину. Результати дослідження було опубліковано в журналі The American Journal of Clinica...