Горох звариться швидко та без замочування, якщо в воду додати один інгредієнт

Горох буває довго вариться. Він корисний та смачний, але через повільність його приготування часто відмовляються від нього. Через це його рекомендують замочувати на ніч. Якщо ви не хочете цього робити, тоді кулінарний лайфхак, про який ми розповімо, вам сподобається, передають Патріоти України.

Подробиці

Діяти потрібно через 15 хвилин після закипання води, в якій відварюється крупа. В каструлю треба додати харчову соду. За рахунок цього процес приготування гороху значно прискориться.

З содою потрібно бути обережними. В жодному випадку не кладіть більше норми, бо можете зіпсувати смак гороху. Потрібно дотримуватися такої норми: на 2 л води додають 0,5 ч.л. соди.

Заздалегідь горох не треба поєднувати з содою. Підходить тільки варіант, коли через 15 хвилин після закипання її додають в воду. Апетитна горохова каша більше не є проблемою. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Виправити все можна! Що робити, якщо огірки вийшли дуже солоними

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:10

Якщо мариновані огірки вийшли дуже кислими, а солоні пересоленими, викидати заготовки все одно поспішати не слід, передають Патріоти України. Чому так вийшло – розповідати не будемо. Розкажемо краще, як врятувати заготівлю, на яку було витрачено час та...

Це справді працює! Названо їжу, яка допоможе схуднути

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 19:05

Насправді щоб підтримувати форму, вам не потрібно використовувати всі програми для схуднення або рахувати кожну калорію. Втрата ваги та стрункість досягаються через здорові звички, яких слід дотримуватись так само регулярно, як чищення зубів або читанн...