Господиням на замітку! Найсмачніші цибуляники з хрусткою скоринкою - дуже простий рецепт

А ви знали, що в Україні є свій рецепт хрустких дерунів. Наші бабусі їх називають Цибуляники. Цей неймовірно простий рецепт, можливо вже й забули, передають Патріоти України.

Пропонуємо вам приготувати ніжні оладки з цибулі, які полюблять всі у вашому домі.

Цибуляники - рецепт

Вам потрібно:

  • Цибуля - 5 штуки великих
  • Яйця - 1 штука
  • Борошно
  • Сода - половина чайної ложки
  • Оцет
  • Зелень
  • Сметана
  • Сіль, перець

Цибулю натерти на крупній тертці або в блендері.

Соду погасити оцтом і додати до цибулі.

Збити яйце, просіяти борошно та порціями додавати до цибулі, все добре вимішуючи відразу.

Сковорідку потрібно брати з товстим дном і добре розігріти.

Столовою ложкою викладаємо цибулеві оладки та обсмажуємо з двох сторін до золотистої та хрусткої скоринки.

Щоб масло трохи стекло, попередньо викладаємо оладки на паперовий рушник.

Поки цибуляники смажилися, ми 3 столові ложки сметани змішуємо з сіллю та перцем, додати подрібнений кріп та петрушку.

Цибулеві деруни подавати з соусом гарячими

Названо фрукти, які варто їсти перед сном: Ось у чому причина

четвер, 20 листопад 2025, 7:43

Ківі - це фрукт, який отримав всесвітнє визнання завдяки своїм дивовижним перевагам для здоров'я. Він низькокалорійний, що робить його ідеальним вибором для тих, хто стежить за своєю вагою, а також для діабетиків. Однак це лише початок його переваг. Кі...

Справжній скарб! Названо мед, який знижує рівень холестерину та захищає кровоносні судини

четвер, 20 листопад 2025, 7:15

Ріпаковий мед - це справжній скарб. Особливо варто звернути на нього увагу людям похилого віку, пише Onet dom, передають Патріоти України. Такий мед має світлий, солом'яний колір та ніжну консистенцією. Його м'який смак задовольнить навіть найвибагливі...