Господиням на замітку! Найсмачніші цибуляники з хрусткою скоринкою - дуже простий рецепт

А ви знали, що в Україні є свій рецепт хрустких дерунів. Наші бабусі їх називають Цибуляники. Цей неймовірно простий рецепт, можливо вже й забули, передають Патріоти України.

Пропонуємо вам приготувати ніжні оладки з цибулі, які полюблять всі у вашому домі.

Цибуляники - рецепт

Вам потрібно:

  • Цибуля - 5 штуки великих
  • Яйця - 1 штука
  • Борошно
  • Сода - половина чайної ложки
  • Оцет
  • Зелень
  • Сметана
  • Сіль, перець

Цибулю натерти на крупній тертці або в блендері.

Соду погасити оцтом і додати до цибулі.

Збити яйце, просіяти борошно та порціями додавати до цибулі, все добре вимішуючи відразу.

Сковорідку потрібно брати з товстим дном і добре розігріти.

Столовою ложкою викладаємо цибулеві оладки та обсмажуємо з двох сторін до золотистої та хрусткої скоринки.

Щоб масло трохи стекло, попередньо викладаємо оладки на паперовий рушник.

Поки цибуляники смажилися, ми 3 столові ложки сметани змішуємо з сіллю та перцем, додати подрібнений кріп та петрушку.

Цибулеві деруни подавати з соусом гарячими

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...

Є секрет! Що робити, щоб деруни вбирали менше олії

п’ятниця, 27 червень 2025, 19:10

Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...