А ви знали, що в Україні є свій рецепт хрустких дерунів. Наші бабусі їх називають Цибуляники. Цей неймовірно простий рецепт, можливо вже й забули, передають Патріоти України.
Пропонуємо вам приготувати ніжні оладки з цибулі, які полюблять всі у вашому домі.
Вам потрібно:
Цибулю натерти на крупній тертці або в блендері.
Соду погасити оцтом і додати до цибулі.
Збити яйце, просіяти борошно та порціями додавати до цибулі, все добре вимішуючи відразу.
Сковорідку потрібно брати з товстим дном і добре розігріти.
Столовою ложкою викладаємо цибулеві оладки та обсмажуємо з двох сторін до золотистої та хрусткої скоринки.
Щоб масло трохи стекло, попередньо викладаємо оладки на паперовий рушник.
Поки цибуляники смажилися, ми 3 столові ложки сметани змішуємо з сіллю та перцем, додати подрібнений кріп та петрушку.
Цибулеві деруни подавати з соусом гарячими
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...