Одразу після випікання будь-які булочки будуть смачними, ароматними та пухкими. Але вже на наступний день вони починають ставати твердішими і, в результаті, черствіють. Тому для того, щоб такого не сталося, варто зробити правильне тісто. Для начинки ідеально підійдуть сезонні яблука, передають Патріоти України.
Ідея приготування пухких булочок з яблуками опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком annet_days в Instagram. Секрет тіста полягає в тому, що дріжджі з цукром потрібно розвести саме у теплому молоці. Також, тісто потрібно максимально розімнути руками, щоб воно стало еластичним. Інгредієнти для тіста:
Спосіб приготування:
1. В теплому молоці розчинити 1 ст.л. цукру та дріжджі. Якщо будете використовувати свіжі, то дайте постояти в теплому місці 30 хв
2. Додати яйця, цукор, розтоплене вершкове масло. Змішати.
3. Поетапно додати 500 г борошна та перемішати. Ще 50 г використати при замісі на столі, потім змастити руки олією та добре вимішати тісто допомагаючи собі шпателем.
4. Дати підійти в теплому місці 1 годину. Потім примнути тісто і знову залишити на годину.
5. Сформувати булочки.
6. Взяти шматочок тіста, розімнути пальцями в коло. Покласти начинку та защіпнути краї=
7. Покласти в форму з пергаментним папером швом до низу.
8. Булочки змастити жовтком.9. Випікати 30-35 хвилин за температури 180 градусів.
10. Накрити булочки рушником та дати охолонути
Картопляні чіпси давно стали популярною закускою, без якої не обходиться жоден кіносеанс або вечірка. Проте, регулярне вживання цього хрусткого задоволення може обернутися серйозними проблемами зі здоров’ям. І мова не лише про зайві кілограми, передают...
Хоч ми й охоче експериментуємо з новими рецептами, звичайна варена картопля досі залишається основою домашніх страв. Вона смачна, ситна й універсальна. Проте її приготування часто здається нудним і довгим. Добре, що є прості трюки, які не лише прискоря...