Таке питання цікавить багатьох, але не всі шукали відповідь. І смачні, і гарно зліплені, але пельмені сірого кольору. Так переважно відбувається, якщо напівфабрикат готують з перспективою заморожування. Якщо варити ті, які щойно зліпили, то вони не сіріють, передають Патріоти України.
Найперше треба сказати, що все залежить від рецепта. Якщо у складі інгредієнтів є вода, то тісто через неї дійсно може змінити колір. Замість води краще використовувати кефір, тоді пельмені і після зберігання будуть мати гарний білий колір.Аналогічний ефект має і молоко.
Є ще одна причина, чому пельмені можуть стати сірими. Якщо ваше тісто виходить занадто тонким, тоді буде виглядати начинка. Через це пельмені також потемніють. Питання легко вирішити, якщо тісто робити трохи товстішим. Ось і розкрито секрет, чому пельмені можуть ставати сірого кольору. Варто трохи змінити звичний рецепт, робити тісто товстішим при ліпці і улюблена страва буде завжди виглядати апетитно.
Риба – це один із найпопулярніших і найкорисніших продуктів, вона особливо цінується за вміст поліненасичених жирних кислот омега-3, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Мало хто знає, однак не вся риба корисна для здоров’я, деякі види можут...
В Україні риба – не менш улюблена страва, ніж сало. Одні види ми їмо щодня, інші готуємо до святкового столу. Проте є особлива риба, яка чудово пасує до будь-якої нагоди, адже має неперевершений смак і надзвичайну користь для здоров'я. Дієтологи радять...