Для багатьох овочевих салатів, наприклад, для популярного і улюбленого багатьма олів’є, потрібна картопля та морква. При цьому додавати їх слід саме у вареному вигляді, передають Патріоти України.
Господині, які прагнуть заощадити час, воліють одночасно варити ці коренеплоди. Так справді можна робити, щоб інгредієнти були готові одночасно.
Попередньо їх потрібно добре промити, але не очищати від шкірки.
Варяться картопля і морква приблизно однаково.
Головне – підібрати велику каструлю, щоб вода покривала овочі повністю.
За 20-30 хвилин вони будуть готові.
Перевіряти готовність овочів бажано зубочисткою, а не виделкою чи товстим ножем.
Перед нарізанням потрібно дати овочам трохи полежати, щоб вони остигли. Щодо моркви, то остуджувати її краще в холодній воді, так вона збереже свою пружність, а значить чиститись та нарізатись буде легше.
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...