Для багатьох салатів та інших страв використовують моркву та картоплю, які необхідно попередньо відварити, передають Патріоти України.
Багато хто не хоче витрачати багато часу на цей процес і мити більше посуду, тому варять ці овочі одночасно. При цьому дехто сперечається про те, чи можна так робити.
Досвідчені кулінари кажуть, що картоплю та моркву варити можна разом. Готуються вони однаково за часом, але тільки в тому випадку, якщо плоди приблизно одного розміру.
Однак під час цього необхідно перевіряти їхню готовність, щоб вони не разварились.
Дехто також при готуванні вінегрету до моркви та картоплі до каструлі додають буряки, щоб заощадити час. В цьому випадку краще не знімати їх шкірку, щоб овочі не забарвилися.
Кухарі рекомендують краще користуватися пароваркою. Тут варто бути вкрай уважним, оскільки кожен овоч має свій час приготування на пару.
Якщо ви любите прозорий холодець і виключно біле м’ясо філе, то не думайте, що смачну основу можна зварити з курячої грудки. Хороша господиня знає, що для того, аби холодець був прозорим, ароматним і застиг добре навіть без желатину, треба дотримуватис...
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...