Курка – це простий та смачний спосіб ввести в регулярний раціон білок тваринного походження, передають Патріоти України.
Однак процес приготування може бути ускладнений тим фактом, що м’ясо треба розморожувати перед смаженням або запіканням. У господинь доволі суперечливі думки щодо того, чи варто розморожувати її перед варінням.
Наприклад, перед тим, як кинути куряче м’ясо у бульйон, не кожен кулінар захоче витрачати час на розморожування. Цього можна й не робити, якщо курка раніше була правильно підготовлена.
Що таке підготовка?
Перед заморожуванням продукт очищають від пір’я, шкіри, виймають кістки. Після цього слід розділити курку на шматочки та розкласти у пакети чи контейнери у морозильній камері.
Такий своєрідний напівфабрикат можна сміливо варити без попереднього розморожування.
Як варити заморожену курку?
Таке м’ясо вимагатиме більше часу під час приготування.
Варто пам’ятати, що продукт, який тільки дістали з морозильника охолоджує воду і довше не дає їй закипіти.
Готовність курки слід перевірити виделкою. Сирий продукт буде важче проколюватись. З проколу виділятиметься сік, який одразу дасть піну.
При цьому важливо пам’ятати, що перед смаженням або тушкуванням курку обов’язково слід розморозити. Інакше зайва рідина, яка виділятиметься в процесі приготування, тільки зіпсує смак страви.
Сирники із цим компонентом зараз мало хто готує. І це велика помилка. Справа в тому, що така страва в результаті виходить дуже смачною і корисною, передають Патріоти України. Йдеться про додавання в сирне тісто моркви. Готується таке частування просто....
Щоб запобігти виділенню соку під впливом температури у пирогах з ягодами, використовуйте хитрощі, які відомі тільки кулінарам зі стажем, передають Патріоти України. Ці хитрощі допоможуть вам приготувати по-справжньому смачний пиріг, який буде окрасою в...