
Сиру за раз багато не з’їси, однак господині полюбляють купувати його декілька видів, щоб можна було створити сирну тарілку, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Більшість експертів говорять, що зберігати сир у морозилці не можна, бо він зіпсується. Та це не зовсім так. Розповідаємо, чи можна зберігати сир у морозилці, як правильно це робити, щоб він не зіпсувався.
Насправді, сир можна заморожувати, адже температура зберігання сиру досить низька. За тривалого зберігання сир зазвичай тримають у камерах, де температура становить мінус два градуси. І вони не замерзають. Зокрема це стосується визрілих сирів з пліснявою.
Однак є важливий нюанс, коли справа стосується морозильної камери. Твердий сир можна зберігати у замороженому вигляді, але попередньо його треба натерти. Бо під дією низької температури сир підсихає і починає кришитися. Тому заморожувати його краще натертим.
Все залежатиме від виду сирів.
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...