Сире м’ясо перед споживанням повинно проходити термічну обробку. Просто так його не можна споживати, бо це може призвести до негативних наслідків в плані самопочуття, передають Патріоти України.
В плані обробки м’яса є ще один важливий момент, за який іноді сперечаються господині. Мова йде про миття перед відправленням в каструлю чи на сковороду. Одна частина людей заперечують необхідність, а інші вважають цю процедуру обов’язковою.
Зазначають, що мити продукт потрібно тільки в тому випадку, якщо є певні та видимі забруднення. Якщо таких немає, тоді процедуру можна пропустити.
Експерти не рекомендують тримати м’ясо під краном з водою. Якщо бактерії і є, то вони будуть разом з бризками води розлітатися по всім навколишнім поверхням. Робіть це обережно в мисці з водою.
Зверніть увагу, коли ви працюєте з м’ясом, поруч не повинні знаходитися інші продукти. Це забезпечить профілактику будь-яких харчових отруєнь. В подальшому можете не хвилюватися за бактерії, бо в процесі термічної обробки всі бактерії будуть знищені.
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...