Сире м’ясо перед споживанням повинно проходити термічну обробку. Просто так його не можна споживати, бо це може призвести до негативних наслідків в плані самопочуття, передають Патріоти України.
В плані обробки м’яса є ще один важливий момент, за який іноді сперечаються господині. Мова йде про миття перед відправленням в каструлю чи на сковороду. Одна частина людей заперечують необхідність, а інші вважають цю процедуру обов’язковою.
Зазначають, що мити продукт потрібно тільки в тому випадку, якщо є певні та видимі забруднення. Якщо таких немає, тоді процедуру можна пропустити.
Експерти не рекомендують тримати м’ясо під краном з водою. Якщо бактерії і є, то вони будуть разом з бризками води розлітатися по всім навколишнім поверхням. Робіть це обережно в мисці з водою.
Зверніть увагу, коли ви працюєте з м’ясом, поруч не повинні знаходитися інші продукти. Це забезпечить профілактику будь-яких харчових отруєнь. В подальшому можете не хвилюватися за бактерії, бо в процесі термічної обробки всі бактерії будуть знищені.
Класичні котлети найкраще смакують, коли в них є відмінне панірування. Так, від нього багато чого залежить і в плані смаку, і в плані вигляду, текстури. Якщо ви знаєте, то в 80% котлети обвалюють в панірувальних сухарях. І їх можна суттєво покращити. Ч...
Лаврове листя ароматне та пряне. Саме тому його часто використовують в кулінарії. Звичайно, воно є на кожній кухні. З ним можна зробити засіб для очищення повітря. Навіть в пранні воно знадобиться. Є ще один спосіб використання лаврового листя, передаю...